Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 367

Nagyon úgy néz ki, elfogyott a műsor a jobboldalon.

Nem tudnak már mit mondani a jobboldalon. Már a “sorosozás” sem működik ezért ma bemutatták a legbénább vagdalkozást, amit fel tudtak vonultatni Karácsonnyal szemben.A Fidesz szerint ugyanis: Karácsony alkalmatlan, a többieket meg csak a hatalom érdekli

Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan a főváros vezetésére, még egy kerületet sem tud vezetni, a többieket meg csak a hatalom és a pénz érdekli. – írja a Fidesz.

Mint mondják: Nem Budapest, hanem a hatalmi osztozkodás vezérli őket, a háttérben marakodnak, egymást és még Karácsony Gergelyt is átvágják.

Ez a szivárványkoalíció a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergellyel, Gyurcsányékkal, a szocialistákkal, a Jobbikkal, a momentumosokkal, az LMP-sekkel egy napot se lenne képes együtt dolgozni a fővárosért.

Alkalmatlanságukkal és hatalmi marakodásukkal együtt tennék tönkre mindazokat az eredményeket, amelyeket Budapest az elmúlt években Tarlós István és a kormány közös munkájával elért.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 367
  • 367
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here