Friss! Döbbenetes adatokra hívja fel a figyelmet a Jobbik! – Újabb és újabb csontvázak Orbán szekrényéből…


Jobbik - Fotó: 24.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 108

Miközben már a miniszterelnökséget vezető miniszter is elismeri, hogy munkaerőhiány miatt akadozik az ügyintézés a kormányablakoknál, nem igaz, hogy ez a jelenség csak a fővárosra és Pest megyére lenne érvényes.

A napokban az egyik balatoni város önkormányzata kezdeményezte a szokásos nyári ellenőrzést a társszervekkel, ám az akció meghiúsult, mivel az állami szervek létszámhiányra hivatkozva nem tudtak szakembereket biztosítani.

Július elseje a köztisztviselők napja. Az egyre súlyosbodó létszámhiányt a kormányhivatalok vezetése tagadja, a kormánypárti propagandasajtó pedig nem számol be a súlyos problémáról. A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) szerint országos szinten több mint 4000 dolgozó hiányzik a járási és megyei kormányhivatalokból.Március elsejétől a minisztériumok és háttérintézményeik dolgozói mellett a kormányhivatalok köztisztviselőit is a megemelt munkaidővel és munkaterhekkel, de az alapszabadságok csökkenésével járó szolgálati jogviszonyba sorolták át. Az MKKSZ úgy tudja, 2500-an idén márciusban mondtak fel, mert nem vállalták az új törvénnyel járó feltételeket, és további több száz munkatárs az elmúlt időszakban hagyta el munkahelyét az extrém leterheltség miatt. – írja közleményében a Jobbik parlamenti frakciója.

A Jobbik a köztisztviselők napján bérrendezést és 21. századi európai munkafeltételeket követel a magyar államigazgatásban dolgozóknak.

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Forrás: MTI OS

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 108
  • 108
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük