Elkeseredett mégis tanulságos hangú közleményt adott ki a DK


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1K

Soha ennyire szomorú közleményt nem olvashattunk a párttól.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció ma rendkívüli közleményt adott ki. Mint írják:Az elmúlt években rengeteg közleményt adtunk ki a kormánypártok disznóságairól.

Megtanultuk, hogy kötelességszerű tiltakozásainknak semmi következménye nincsen. Így aztán pontosan tudjuk, hogy mai közleményünknek sem lesz semmi hatása.

Mint olvassuk, Varga Judit leendő igazságügyi miniszter lakhatásának megoldásához felvesz havi 300 ezer forint közpénzt, miközben férje saját lakásának kiadásából éppen ugyanennyit, azaz havi 300 ezer forintot keres.

Mint, ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, ez a kormánypártok és kormánypártiak szerint teljesen rendben van.

Ezért aztán tudatában vagyunk annak, hogy egyébként az, hogy szétlopják és tönkreteszik hazánkat, az sokak számára nem izgalmasabb hír, mint hogy Franciaországban soha nem látott hőség van, miközben Magyarországon viszont enyhülés tapasztalható.
De akkor sem szabad némának maradni, van értelme szóvá tenni a lopást.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1K
  • 1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük