szeméttelep - Fotó: ecolounge.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ne szépítsük a dolgot! Végre, valamiben az elsők vagyunk Európában. Hulladéklerakó nagyhatalom lettünk!

Csak ez év végéig közel 50 000 tonna szennyvíziszap (ez kb 2700 kamion) érkezik Magyarországra kizárólag Horvátországból!

Elképesztő nyereséget hoz ez az üzlet annak, aki benne van vagy akinek engedik, hogy benne legyen. Amiről most beszélünk az jellemzően a horvát főváros szennyvíziszapja. Ez kb az összes közel fele, hiszen Zágráb napi 100 tonna szennyvíziszapot termel. Így amivel számolnunk kell az 37 000 tonna Zágrábból, de a teljes horvát “kibocsátás” közel 75 000 tonna!

Az Isten a megmondhatója, hogy hová kerül! Minden esetre a magyar hatósági engedélyeket a Pest Megyei Kormányhivatal adta ki. A minisztérium szerint az elhelyezéssel kapcsolatosan eddig panasz nem érkezett. Na-ná! Hiszen szinte szétverték a zöldhatóságot, Kinyírták a környezetvédelmet és megnyomorították a természetvédelmet is!

Közben az a cég ahová beöntik a szennyvíziszapot 100 milliós osztalékot vesz ki a cégből év végén! Nem fogok leszállni róluk. Ezek csak azt teszik, amit engednek nekik és amire ösztönzik őket. Nem is lehet másként. A miniszterelnök példát mutat. Nem írja alá a klímaegyezményt, mert akkor be kellene zárni 10-15 év múlva a nekik aranytojást tojó tyúkot, a Visonta Hőerőművet!

Ezek a saját gyerekeiket is feláldozzák a napi haszon fejében. Nem néznek sem Istent sem embert! Tönkre teszik a környezetet és a gyerekeik jövőjét is. Ja! Az egerszalóki ügynek sincs még vége! – írja Korózs Lajos.

Már pedig ezzel minden rendben van. Szíjjártó, mint külkereskedelmi miniszter, hónapokig kerestette az Orbán lánya által tavaly az autópálya mellett eldobott szart, mert magyar szarnak Magyarországon van a helye, de nem találták meg. Erre megvette Horvátország éves szartermelését, valahol az is ott lehet közöttük. Én Dunakeszin rakatnám le a háza mellé az egészet, hazafias vitéz tettként hadd ülhessen mellette egész nap.

Hol van ilyenkor Áder?

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: