Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Atv.hu kérdezte meg Tarlós István főpolgármestert arról, hogy ő kit választana ellenfélnek a három jelölt, tehát Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga közül…

A főpolgármester azt mondta, hogy ne mondhassák, hogy csak utólag mondom, ha nekem kellene ellenfelet választanom, valószínűleg Karácsonyt választanám a három közül.

Az előválasztás végeredménye ma délután derül majd ki, a hvg.hu olvasói szerint Karácsony Gergely nyeri voksolást. Az előválasztáson több mint 65 ezer ember szavazott, a pártok szerint Karácsony Gergely és Kálmán Olga fej-fej mellett állnak, legutoljára azt tippelték, Karácsony nyerhet.

Tarlós minden hibája ellenére (van neki is, nem kétséges), két lábbal áll a földön. Nyilvánvaló, hogy Karácsonnyal tudna KIZÁRÓLAG szakmai szempontok alapján, gyakorlati tények birtokában, értelmesen vitatkozni. Karácsony mögött van szakmai múlt, és gyakorlat.

A két dilettánssal nem képzelhető el szakmai szempontok szerinti vita. Amatőrök, dilettánsok, kizárólag politikai vitára képesek (Kálmán még arra sem.. ő inkább folyamatosan kekeckedik; TV botladozásai egyértelműen ezt bizonyítják…) – nincs városvezetési gyakorlatuk. Ez minden lenne, csak nem értelmes vita.

Tarlós mint öreg róka, nyilvánvalóan a neki kedvező szakmai terepet választja. Nincs ezen mit csodálkozni…

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: