Tarlós Karácsonyt választaná ellenfélnek – Hogy miért is? (részletek a cikkben)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 119

Az Atv.hu kérdezte meg Tarlós István főpolgármestert arról, hogy ő kit választana ellenfélnek a három jelölt, tehát Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga közül…

A főpolgármester azt mondta, hogy ne mondhassák, hogy csak utólag mondom, ha nekem kellene ellenfelet választanom, valószínűleg Karácsonyt választanám a három közül.

Az előválasztás végeredménye ma délután derül majd ki, a hvg.hu olvasói szerint Karácsony Gergely nyeri voksolást. Az előválasztáson több mint 65 ezer ember szavazott, a pártok szerint Karácsony Gergely és Kálmán Olga fej-fej mellett állnak, legutoljára azt tippelték, Karácsony nyerhet.

Tarlós minden hibája ellenére (van neki is, nem kétséges), két lábbal áll a földön. Nyilvánvaló, hogy Karácsonnyal tudna KIZÁRÓLAG szakmai szempontok alapján, gyakorlati tények birtokában, értelmesen vitatkozni. Karácsony mögött van szakmai múlt, és gyakorlat.

A két dilettánssal nem képzelhető el szakmai szempontok szerinti vita. Amatőrök, dilettánsok, kizárólag politikai vitára képesek (Kálmán még arra sem.. ő inkább folyamatosan kekeckedik; TV botladozásai egyértelműen ezt bizonyítják…) – nincs városvezetési gyakorlatuk. Ez minden lenne, csak nem értelmes vita.

Tarlós mint öreg róka, nyilvánvalóan a neki kedvező szakmai terepet választja. Nincs ezen mit csodálkozni…

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 119
  • 119
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük