Budapest választott – Karácsony Gergely hatalmasat nyert! (részletek a cikkben!)


Karácsony Gergely főpolgármesterjelölt MSZP-P - Fotó: KG közösségi oldala
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 299

Karácsony Gergely nyerte meg a budapesti ellenzéki előválasztást, tudta meg az Azonnali több ellenzéki párttól. Karácsony győzelmét pártjából, a Párbeszédből származó forrás is megerősítette.

Más, az előválasztásban részt vevő ellenzéki pártoktól több forrásból úgy értesültünk, hogy Karácsony Gergely 49, a DK által támogatott Kálmán Olga 40, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor 11 százalékot kaphatott a budapesti ellenzéki előválasztáson. – írja az Azonnali.hu

Az előválasztás biztosan érvényes lesz, hiszen a kitűzött ötvenezernél jóval többen, több mint hatvannyolcezren szavaztak le a három ellenzéki főpolgármesterjelölt-jelöltre. Ez a budapesti választóknak kb. 4,9 százaléka.

Figyelemreméltó Gyurcsány Ferenc DK-elnök délutáni Facebook-posztja, amelyben ezt írta: „Karácsony Gergely megmutatta, hogy tud küzdeni. Jól állt neki, engem is meglepett teljesítménye, semmi oka szégyenkezni. Kálmán Olga újságíróból pár hét alatt politikus lett, kiderült, hogy nemcsak népszerű kérdező, hanem felelős cselekvő is tud lenni. Kerpel-Fronius Gábor ismeretlenként is végtelenül szimpatikusan lépett a politika világába, most megismert személyisége és felkészültsége egyaránt feljogosítja, hogy politikai vezető legyen.” Posztjában az is beszédes, hogy saját jelöltjükről múlt időben írt: „Hittünk abban, hogy a polgári, európai szabad Budapest érdekeit Kálmán Olga képviselné a legjobban.”

Közben Karácsony Gergely bejelentette, hogy nyert!

Dr. Magyar György: “…Elsősorban a demokrácia győzött! És győztek a Budapestiek is…”

68240 érvényes szavazat érkezett.

Karácsony Gergely: 33355

Kálmán Olga: 25093Kerpel-Fronius Gábor: 9792

Forrás: Azonnali / BalraMagyar

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 299
  • 299
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük