A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea és Tóth József, a XIII. kerület siker polgármestere ma közös sajtótájékoztatón bejelentették, hogy amennyiben Karácsony nyeri meg az előválasztást Tóth József – már a XIII. kerületben bizonyított- egészségügyi programját fogják megvalósítani Budapesten.

Nem telefonos központokat kell hogy hívogassanak a betegek, hanem orvosokra és műszerekre van szükségük- jelentette ki Karácsony Gergely azon a sajtótájékoztatón, amit Tóth Józseffel a XIII. kerület sikerpolgármesterével közösen tartott.
A főpolgármester-jelölt elmondta, hogy a járóbeteg szakellátás és a háziorvosok még az önkormányzatok kezében vannak, így a hangsúlyokat odahelyezve lehet valójában segíteni az egészségügy helyzetén. – írja a HírHugó.

Karácsony elmondta, hogy ebben élen jár a XIII. kerület az egész országban, ezért ezt a mintát valósítaná meg főpolgármesterként Budapesten. Kijelentette, nem lehet egyetlen házi orvosi körzet sem, ahol nincsen orvos.


Kövess minket facebookon is


Beszélt arról is, hogy szűrővizsgálatok nélkül több tízezer ember hal meg, de erre is jó példa a XIII. kerület, mert itt megtesznek mindent azért, hogy időben diagnosztizálják a megbetegedéseket a Visegrádi utcai Egészségügyi Szolgáltatóban.

Ugyanis Tóth József új CT és MR berendezéseket vett a kerületnek, így a több hónapos várakozási idő a vizsgálatokra pár napra csökkent a városrészben. Kijelentette, hogy ezt a programot kell megcsinálni Budapesten is.


A sajtótájékoztató végén Szabó Tímea mindenkit arra buzdított, hogy menjen szavazni Karácsony Gergelyre, ,majd a főpolgármester-jelölt és Tóth József az együttműködésük jeleként kezet fogtak.

Az előválasztás június 26. szerda délig tart, ma azaz kedden este 20 óráig lehet menni szavazni az alábbi helyszínekre:

 


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Itt szavazhatsz 26-án (azaz holnap) délig!

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

Forrás: HírHugó / BalraMagyar 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here