Nőként mondom, Kálmán Olga hatalmasat hibázott


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Kálmán Olga tegnap bágyadtan bejelentette: “Tarlós István leállíttatta a panelprogramot”.
A helyzet az hogy Kálmán Olga a fenti kijelentésével zátonyra futott… Amit a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal közleménye is alátámaszt:

A “panelprogram” szakmai kifejezés, mai időkben a panelos épületek energiatakarékosságra törekvő felújítását (szigetelés, nyílászárók, homlokzatok) jelenti. Állam által támogatott projektek, melyeket a társasházak kezdeményeznek, és ezek jelenleg is folynak. Bizonyosan nem állítottam le ilyeneket, annál is kevésbé, mert nem is állt volna módomban.

A több mint 900 ezer budapesti lakásból összesen 1200 van Fővárosi Önkormányzati tulajdonban, jellemzően azok sem emeletes panelházakban. A panelos társasházakban egyébként is általában a budapesti önkormányzatok kisebbségben vannak, azaz nincsenek döntési helyzetben.

Kálmán asszony környezetében valaki arra emlékezhetett, hogy egyszer (nem tudom hol) egy ember kitalálta, (nem tudom miért) hogy a tízemeletes panelos épületek felső két szintjét le kellene bontani. Megakadályozni ezt sem tudtam volna, de egy kérdésre válaszolva azt a véleményt mondtam, hogy ha statikai szempontok nem indokolják, akkor értelmetlen, mert ettől nem nőne, hanem csökkenne a lakásszám.
Ha ez panelprogram? Ha ez leállítás?

Tarlós István
főpolgármester, Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

Persze, elhiszem, hogy Kálmán Olga lelkes, megy ezerrel. Népszerű műsorvezető? Igen. Ért a városvezetéshez? Mint a fentiek is mutatják nem!  Amit összehord lakásépítés kapcsán számokat is… Hogy a kiváló szoci politikust, Török Zsoltot idézzem:  “Aki épített már valaha is bármit, az tudja, hogy mennyire reális évente, és kerületenként 100-100 lakás felhúzása. 😆 Ráadásul 2020-ban kellene átadni az első 2.300-at. 😄
Az egyik 9 éve elszenvedő alanya tisztségének, a másik meg azt hiszi hebrencskedve, hogy 9 hónap itt is a technológiai igény. ”

Laikusként felmerül Bennem a kérdés: Kálmán Olga és a DK célja Tarlós legyőzése lenne?, vagy ez sokkal inkább egy előre megtervezett támadás Gyurcsány Ferenc és a DK részéről Karácsony Gergely és az MSZP-P ellen??? Merthogy a városvezetéshez teljesen dilettáns, az egyre nyilvánvalóbb.

T.Kata

T. Katalin

 

Forrás: MTI OS / BalraMagyar 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük