Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Index szúrta ki Alföldi Róbertnek azt a Facebook posztját, amiben eléggé egyértelműen mindenki arra kér, hogy szavazzon Karácsony Gergelyre, ráadásul még a DK-nak is bevisz a népszerű színház rendező egy apró pici gyomrost. – írja a HírHugó.

A politika mégiscsak egy szakma, indokolta Alföldi Róbert, hogy miért Karácsony Gergely támogatására buzdít a budapesti ellenzéki előválasztáson. Bálint gazda, Bajnai Gordon és Hajós András után Alföldi Róbert színész-rendező is bejelentette: Karácsony Gergelyt, Zugló párbeszédes polgármesterét támogatja a budapesti ellenzéki előválasztáson:

„Menjünk el előválasztani, és azt az embert válasszuk, akinek valóban van esélye nyerni ősszel az önkormányzati választásokon. És aki mellett még pár hete szinte egységesen ott állt mindenki. Mert a politika mégiscsak egy szakma.”

A Facebook-posztban Alföldi odaszúrt egyet a DK-nak is:

„Lehet, hogy ugyanúgy szeretnénk a változást, de mégis fontosabbak lesznek a saját kis szemétdombjaink és saját kis pártérdekeink.” (..) Ne engedjük, hogy hatalmi játszmák bábui legyünk!

Az előválasztás június 26. szerda délig tart, ma azaz kedden este 20 óráig lehet menni szavazni az alábbi helyszínekre:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs vezér tere, Boráros tér, Csepel- Görgey tér, XV. kerület-Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér, Újpest- Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület-Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út, Kőbánya-Kispest metróállomás

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: