Karácsony Gergely
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre több népszerű és tapasztalt ember támogatja a legesélyesebb főpolgármester jelöltet.

Ma Karácsony Gergely mind a 23 kerületet bejárta és tárgyalt polgármesterekkel, jelöltekkel és az emberekkel. Karácsony Gerelynek egyre nagyobb támogatottsága van.

Ma például Gajda Péter Kispest sikerpolgármestere biztosította támogatásáról a zuglói polgármestert Karácsony Gergelyt. Mint Gajda Péter elmondta:

A főpolgármesteri feladat tapasztalatot, szorgalmat és kompromisszumkészséget igényel. Karácsony Gergely ezekkel a tulajdonságokkal felvértezett szakember. Ezért én ma az előválasztáson rá szavaztam. Örultem neki, hogy ismét Kispesten járt. Még 26-án délig lehet rá voksolni a Kökinél és a Határ úton!

Gajda Péter Kispest sikerpolgármestere is Karácsony gergelyre szavazott

Gajda Péter mellett számos egyéb polgármester támogatását tudhatja maga mögött Karácsony Gergely. Ami fontos egy főpolgármesternek, hiszen a fővárosi testület tagjai mind a kerületi polgármesterek közül kerülnek ki. Talán Budapest legtiszteltebb polgármestere a XIII. kerületi Tóth József is Karácsony Gergely mellett áll.

Bajnai Gordon is Karácsony Gergelyt támogatja

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Karácsony Gergelyt támogatja az előválasztáson Magyarország korábbi miniszterelnöke Bajnai Gordon is, aki nem akármilyen módon fejezte ki támogatását. Karácsony Gergelynek ajándékozta frissen megjelent könyvét, melyben megírta:

„Gergő! Egy olyan Budapesten szeretnék élni, ahol a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják! Barátsággal és hajrá!”

Bajnai Gordon, Karácsony Gergely mellett az előválasztáson

Hajós András bazi nagy X-et húzott Karácsony Gergelyre

De Karácsony Gergelyre szavazott a szintén népszerű televíziós műsorvezető, Hajós András is, aki már régóta támogatja a Karácsony Gergely által képviselt Zöld Budapest koncepciót. Most az előválasztás alkalmával Hajós András mindezt a szavazatával is kifejezte:

Hajós András épp leadja a szavazatát Karácsony Gergelyre

Egyre többen támogatják tehát az ellenzéki oldal legesélyesebb jelöltjét. Nem csoda hát, hogy a legfrissebb mérések szerint Karácsony Gergely orrhosszal vezeti a versenyt Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor előtt. A közvélemény kutatások szerint egyébként Karácsonynak van a legnagyobb esélye Tarlóssal szemben.

Az ország Bálint Gazdája is Karácsony Gergelyre szavazott

Bálint György idén júliusban tölti be századik életévét. Hála Istennek, kiváló erőben van. Olyannyira aktív, hogy a hőség sem tudta visszatartani attól, hogy leadja a szavazatát az előválasztáson.

Az Örs vezér téren felállított sátornál közös fotók is készültek Karácsony Gergellyel, miután Gyuri bácsi egy határozott ikszet tett a zuglói polgármester neve mellé a szavazólapon.

A találkozó után Karácsony az alábbi sorokat írta a közösségi oldalán:

“Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy ezt a fantasztikus életútra büszke, csodálatos embert a barátomnak tudhatom. Az pedig különösen jólesik, hogy Gyuri bácsi támogatja a munkám, és az én nevem mellé írta be az X-et az Örs vezér terén kihelyezett sátorban. Köszönöm, Gyuri bácsi!”

Még másfél napig lehet Karácsony Gergelyre szavazni a budapesti előválasztáson.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: