Friss! Itt vannak a legújabb részvételi adatok – Lehet hogy rekord születik?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hétfő délutánig már igen sokan szavaztak, nagyon szoros a verseny!

Már több, mint 42 ezren vettek részt a budapesti ellenzéki előválasztáson, ahol az dől el, hogy az MSZP-P-s Karácsony Gergely, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, vagy a Demokratikus Koalíció által támogatott Kálmán Olga lesz-e Tarlós István ellenzéki kihívója a főpolgármesteri székért az őszi önkormányzati választáson.

Az előválasztást lebonyolító AHang statisztikái szerint a legtöbben, tízezernél is nagyobb számban június 21-én pénteken szavaztak. A helyszínek közül az Örs vezér tere, a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér pörög a legjobban, itt mindenhol négyezernél több szavazatot adtak le. A legkevesebb előválasztó a Nagyvárad téri aluljáróban és a Boráros téren vett részt a voksolásban.Érdekesség, hogy az egyébként viszonylag csekély mértékben regisztrált online szavazóknak eddig csak nagyjából a háromnegyede, háromezer ember adta le eddig a szavazatát az interneten.

Mindenesetre, ha az eddigi napi átlagos 7-8 ezer szavazóból indulunk ki, akkor szerda délig simán összejön az ötvenezer.

 

Fotó: A Hang

Forrás: Azonnali / A Hang

 
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük