Botrány az előválasztáson: Választási csalás miatt feljelentést tesz a DK


Gréczy Zsolt DK szóvívő - Fotó HírTV
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 541

A Demokratikus Koalíció a Civil Választási Bizottsághoz fordul az ügyben.

Ma a DK szóvivője Gréczy Zsolt közleményben jelentette be, félrevezető tartalmú hanghívásokat kaptak a DK szimpatizánsai. A cél egyértelműen zavarkeltés. A telefonhívás ugyanis arról tájékoztat, hogy Karácsony Gergely a legesélyesebb ellenzéki főpolgármester jelölt a DK jelöltje volna, ami egyértelműen téves!Mint írja a DK az elmúlt órákban tömegesen érkeznek állampolgári bejelentések egy félrevezető tartalmú automata hívásról, amelyet a +36 21 345 6107 számról indítottak.

A hívás úgy állítja be Karácsony Gergelyt, mintha Gyurcsány Ferenc és a DK által hivatalosan támogatott jelölt lenne, ehhez pedig Gyurcsány Ferenc egy korábbi tévészereplésének hangját is felhasználták. – írja a párt közleményében.

Való igaz, a csalók találhattak olyan Gyurcsány nyilatkozatot ami arról szól, hogy Karácsony Gergelyt támogatja a DK főpolgármester jelöltnek, hiszen néhány nappal ezelőttig, amíg a DK fel nem rúgta a megállapodást és nem jelölte Kálmán Olgát, addig valóban úgy volt, hogy a DK Karácsony Gergelyt fogja támogatni. (szerk.)

Mint a DK fogalmaz: az ügyben hivatalos bejelentést tesz a Civil Választási Bizottságnál választási csalás miatt. A DK áll minden versenyhelyzet elé, azonban mi a tisztességes verseny hívei vagyunk, ahol egyetlen fél sem nyúl tisztességtelen és a választókat megtévesztő eszközökhöz.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 541
  • 541
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük