Bréking: Kijöttek a legfrissebb számok az előválasztásról – nagyon átrendeződött az erősorrend


Bálint Gazda Karácsony Gergelyre szavaz az előválasztáson
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A hvg.hu ismerteti az előválasztásról készített új közvélemény-kutatást.

Az ellenzéki főpolgármester jelöltek (balról-jobbra): Klámán Olga (DK), Karácsony Gergely (MSZP-P), Kerpel-Fronius Gábor (Momentum)

A Závecz Research kérdésére, 39 százalék mondta azt, hogy az előválasztáson Karácsony Gergelyt támogatná. Kálmán Olga 35, Kerpel-Fronius Gábor 10 százalékot kapott. 17 százalék nem tudott/akart válaszolni.A megkérdezettek 39 százaléka Karácsony Gergelyt, 35 százaléka Kálmán Olga mögé állt.

A megkérdezettek 29 százaléka azt mondta, biztosan NEM vesz részt az előválasztás második fordulójában. 36 százalék ugyanezt valószínűsítette. 18 százalék azt mondta, valószínűleg részt vesz, 7, hogy biztosan. 11 százalék nem tudta vagy nem válaszolt.

Ha most vasárnap lenne az önkormányzati választás akkor a megkérdezettek 42 százaléka biztos elmenne, 23% pedig valószínűleg. 18 százalék valószínűleg, 16 százalék pedig biztosan nem menne el. 1 százalék nem tudta/akarta megmondani.

Az adatfelvétel június 11-15. között zajlott, 1000 fővel dolgoztak, személyes megkérdezéssel.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük