Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néha nem csak hírekről kell beszélnünk egymással. Néha szólni kell, ha pedig abból nem lehet érteni, hát kiabálni. Most pedig kiabálok! Álljatok már le! Ezzel mindent tönkretesztek.

Előválasztás van. Demokratikus programalapú vitának kellene lennie. Megmutatnia az ellenzéknek, hogy sokkal különb a Fidesznél. Ehelyett mi zajlik. A DK szóvivője már arról ír, hogy “Karácsony Gergely tisztára akarja mosni Tiborcz pénzét”, mert megadóztatná a fél milliárd forint feletti ingatlanokat Budapesten és azt hajléktalanellátásra költené. De a 168 órát is vádolta már hazugsággal.

Egyébként teljesen jellemző, hogy a teljes ellenzéki sajtót mára már hazugsággyártással vádolják. Ugye mert hát volt egy megállapodás… nem kezdem el, mert bármennyire meglepő nem a DK-t akarom ekézni, hanem egy jelenségre felhívni a figyelmet.

Mindeközben sorozatosan megy az adok-kapok. Minden irányba. Párbeszéd aktivistákat vádolnak azzal az interneten, hogy előválasztókat zaklatnak, közben pedig nem sikerül betartani még a közösen a civil szervezetekkel kitalált választási szabályokat sem. Abban maradtak a pártok, hogy a választási sátraktól 5 méternyire települhetnek ki a pártok. Ehhez képest:

A DK és az 5 méteres “semlegességi” határt

 

Szóval adott egy ellenzéki oldal. Ez az oldal kitalálja, hogy előválasztást rendez, annak érdekében hogy KULTURÁLTAN eldönthessék ki legyen a közös jelölt. Ehhez képest a közös szabályokat áthágják, megszegik, felrúgják. A korábbi megállapodásokat is. Mindeközben nyilvánosan egymást gyalázzák, hazugozzák.

Ezzel kit lehet legyőzni? Ezzel hogyan lesz választható bármelyik ellenzéki jelölt is?

Konkrétan ezekben a pillanatokban vágják gallyra a teljes ellenzéki oldalt és száll el minden esély Tarlós legyőzésére. A DK-nak nagyon a fejébe szállt sajnos az EP siker és ezt a választást világosan a többi ellenzéki párt legyőzésére kívánják felhasználni. Megértem. Okos pártpolitikai stratégia.

Azonban erre feltenni a szinte utolsó lehetőséget arra, hogy az ellenzék visszavegye Budapestet, nos kicsinyes. A vége az lesz, hogy az adok kapokban az összes jelölt elkopik. Kálmán Olga épp ugyanúgy, mint Karácsony Gergely. Mi marad a csata után nekünk, Puzsér?

Itt az ellenzék a saját sírját ássa napról-napra és ha nem kap észbe és nem kezd máshogy politizálni, mindent tönkretesznek! De mindent!

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: