Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Zugló polgármestere Karácsony Gergely páros lábbal szállt bele Orbán Viktor saját lábon álló vejébe.

Nagyon berágott a miniszterelnök veje azután, hogy Karácsony Gergely bejelentette, ha őt választják főpolgármesternek bevezeti Budapesten az un. “Tiborcz-adót” aminek a lényege, hogy a milliárdos értékű ingatlanokat megadóztatja és abból finanszírozza az emberi hajléktalanellátást.

Tiborcz István mindezek után bejelentette, feljelentést tesz Karácsony Gergely ellen. Megsértődött szegényke. Minderre közösségi oldalán reagált Zugló polgármestere Karácsony Gergely:

Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat.

Hát most mi visszaveszünk abból, amit a közösből elvettek. Sejtettük, hogy Orbán Viktor vejének hazavinni jobban esik, mint visszaadni a közösbe. Ezért is tökéletes névadója ennek az adónak.

Állunk a per elébe, addig is Tiborcz István, a mészárosok és a garancsik kezdjenek félretenni, mert októbertől behajtjuk mindazt, amivel a budapestieknek tartoznak. Októbertől Tarlós már nem védheti meg őket!

– írja Karácsony Gergely főplgármester-jelölt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: