Botrány a parlamentben: újabb megszorító csomagot vezet be a kormány


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Újabb megszorításokra készül a kormány az MSZP szerint.

Az MSZP közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány egyik salátatörvénye szerint az idősek és a fogyatékkal élők a jövőben nem lesznek jogosultak szociális üdülésre.

Mint írják: Tavaly még 43 ezer nyugdíjas és 9 ezer fogyatékossággal élő tudott szociális alapon üdülni, de a kormány ezt most egy tollvonással elvette tőlük.“Bár Varga Mihály azt ajánlotta az embereknek, hogy nyaraljanak belföldön, a kormány újabb megszorítása miatt ez az időseknek és a fogyatékkal élőknek nem fog menni!”

A szocialisták szerint szégyen, hogy az emberektől ellopott pénzből urizáló fideszes milliárdos elit Ibizáról, Dubaiból, helikopterekről, magángépekről, luxusnyaralókból és luxusjachtokról azt üzeni a magyar nyugdíjasoknak és a fogyatékkal élőknek, hogy nektek mostantól nem jár még egy rövid nyaralás sem.

Erről persze biztosan nem fog beszámolni a kormánysajtó, ezért kérjük, juttassa el minél több emberhez ezt a hírt, hogy lássák, az Orbán-kormány komoly megszorításokra készül.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük