Karácsony Gergely előállt az év botrányával – komoly sebet szerzett Tarlós (+videó)


2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A politikában fontosak a mítoszok. A mítoszok azok, ami miatt egy-egy jelölt népszerű vagy legalábbis választható alternatívának tűnik.

A jobboldal épített egy mítoszt Tarlós István köré. A narratíva szerint Tarlós egy műszaki értelmiségi, egy jó tervező és szervező, akinek mellesleg még megvan a józan paraszti esze ahhoz, hogy jól gazdálkodjon közös pénzünkkel. A műszaki értelmiségi, aki jó gazdája a városnak, aki elsősorban az üzemeltetéshez ért, ami pedig egy ekkora városnál elvárás is.

Ezt a mítoszt ma Karácsony Gergely teljes egészében lerombolta. Tarlós István komoly sebet kapott. Mondhatni az egyetlen érvrendszert oszlatta el ma Karácsony Gergely.

Mert miféle műszaki és gazdasági zseni az – hacsak nem Matolcsy György mércéjével mérünk – aki az évszázad legrosszabb üzletét kötötte metróügyben. A 3-as metró szerelvényeit – melyeket egy fakocka is működésképtelenné tett – sikerült 8 milliárd forinttal drágábban felújíttatni az orosz Metrowagon nevű céggel, mint vadi újakat venni, amelyekben – most kapaszkodjon mindenki – légkondícionáló is lett volna.

Karácsony Gergely egy hőmérővel ült fel a Tarlós által menedzselt 3-as metróra, ahol 34 fokot mért, sokkal többet, mintha valaki a tűző napon állna ma. Tehát a műszaki és pénzügyi zseni drágábban szarabb metrókat vett Budapestnek, amelyekben még hőgutát is lehet kapni.

Emlékeztetőül az MSZP-SZDSZ városvezetés által felújított 2-es metró vonalán légkondicionált szerelvények futnak, melyekben csupán 28 fok van.

Egy mítosz tehát ma megdőlt, Tarlós hírnevének pedig komoly mértékben ártott az ellenzéki Karácsony Gergely:

A videó a HírHugó youtube csatornáján  jelent meg, melyre itt tud feliratkozni.


Kérjük juttassa el mindezt budapesti ismerőseinek, mert a kormánysajtó ezt bizonyára titkolni fogja


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük