Újra van remény: minden ellenzéki szavazó erre várt, most pedig itt van a küszöbön


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 260

Folyamatosan azt olvasni, hogy az ellenzékiek csak marakodnak egymással. Most megmutatunk egy kiváló ellenpéldát.

Józsefvárosban minden jel szerint megszületett a teljes ellenzéki megállapodás, Mi sem bizonyítja jobban mint az a jó hangulatú kampányfilm, amiben ellenzéki pártok, helyi lokálpatrióta civilek és a független de mindannyiuk által támogatott főpolgármester-jelölt a Klubrádiós Pikó András szerepelnek.Józsefvárosban tehát létrejött az, amire mindenhol vár az ellenzéki szavazóbázis. Egy közismert tisztelt és elfogadott jelölt, az ellenzék és a civilek támogatásával. Folyamatosan azt olvassuk a sajtóban, hogy mennyire széthúznak a pártok, és a civilek, de most valami nagyon klassz dolgot hoztak létre, abban a kerületben, ahol a tavaszi választáson totálisan kikapott az ellenzék a kormánypártoktól.

És a titok pontosan ez. A titok ami a Fidesz sikerét okozza. Soha egyetlen egy helyen, soha egyetlen egy kerületről nem mondtak le ahol kikaptak. Ahol a kormánypártok ugyanis veszítettek, kétszer, háromszor akkora erővel kezdtek el dolgozni.

Azt gondolom megnézve ezt a filmet, kijelenthetjük: Újra van remény!

Pikó András polgármesteri terveiről pedig többek között elmondta, hogy

  • nagyobb részvételt biztosítana a kerület polgárainak a város közügyeiben, bárki indíthatna lakossági kezdeményezést,
  • felmondaná a kormányközeli Lokál lappal való kerületi szerződést, az arra költött pénzt pedig például közvécékre költené,
  • kezdene valamit az üres és lerobbant önkormányzati lakásokkal,
  • növelné a zöldfelületet és rendezné a kutyafuttatók ügyét.

A polgármester-jelölti programot Pikó civil közössége, a C8 Civilek Józsefvárosértés a támogató pártok szakértői közösen hozzák létre. Pikó terve, hogy részvételi programalkotást csináljon, melynek keretében kérdőivekkel, utcai beszélgetésekkel és közösségi sétákkal kérik ki a kerületiek véleményét.

Pikó András 55 éves, négy gyermek édesapja. Újságíró, a Klubrádió egyik közkedvelt műsorvezetője. Családjával 15 éve él Józsefvárosban, felesége Sándor Kata újságíró, gyászcsoportvezető és mediátor. Vele közösen alapította a Heti betevő ételosztó civil szervezet helyi csoportját és közösen dolgoznak a Segítség Közvetítők elnevezésű civil egészségügyi segítő csoportban is. Mindketten a C8 alapítói és aktivistái. Pikó András a Közélet Iskolája kuratóriumának tagja. Gyermekei közül András Gáspár a SZTE PhD-hallgatója, Fruzsina stylist, most divattervezést tanul, Balázs és Benedek gimnazista.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 260
  • 260
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük