Kövesse élőben a budapesti főpolgármester-jelölti vitát itt (kattintson a cikkre)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 367

Ma a budapesti ellenzéki főpolgármester-jelöltek a Vasas szakszervezet központi székházában vitáznak egymással.

Az élő adást a cikk legalján követheti nyomon

Ma a Gulyás Márton vezette Partizán csapata vállalta, hogy vezeti a három esélyes demokrata főpolgármester aspiráns vitáját. Kálmán Olga (DK), Karácsony Gergely (MSZP-P) és Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) csapnak így tehát össze  a mai napon.Az ellenzéki főpolgármester jelöltek (balról-jobbra): Klámán Olga (DK), Karácsony Gergely (MSZP-P), Kerpel-Fronius Gábor (Momentum)

A Vasas szakszervezetek központi székházában gyűlt össze a három jelölt, hogy közönség előtt vitatkozzanak elképzeléseiről Budapestet illetően.

Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje 4 vitapontban szeretne vitázni ellenfeleivel, melyek el fogják dönteni, hogy volt-e értelme főpolgármestert választani, ezeken múlik, hogy élhető lesz-e Budapest. A témák a következők:

  • Budapest kizöldítése
  • a lakhatási válság
  • közlekedés
  • egészségügy

A vitát ezen az estén Gulyás Márton vezeti, az élő vitát pedig itt tekintheti meg. Az élő közvetítést a Partizán facebook oldala közvetíti és a ő jóvoltukból adhatunk most mi is élő közvetítést a BalraMagyaron:

Élő

Lejjebb gördítve elmondhatja a véleményét a vitáról
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 367
  • 367
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük