Friss: Megjelent Kálmán Olga kampányfilmje – itt megnézheti


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K

Megjelent Kálmán Olga első főpolgármester-jelölti kampányfilmje. A volt televíziós nem okozott meglepetést azzal, hogy nem egy klasszikus értelemben vett reklámfilmet készített, hanem nagyon okos és átgondolt filmet.

A DK támogatásával induló népszerű műsorvezető azonnal leszögezte filmjében: pártok által támogatva, de nem pártok jelöltjeként kíván indulni Tarlós István ellen.Mint elmondta: ő nem fog szemet hunyni a hatalom sunyiságai felett, nem lehet többé kifosztani a budapestieket sem túlárazott beruházásokkal, sem a parkoló automatákon keresztül.

Az Egyenesen Budapestért elnevezésű programmal ringbe szálló Kálmán Olga kijelentette, hogy neki nem lesz főnöke Orbán Viktor sem semmilyen más politikus, ha elnyeri a posztot, az ő főnökei a budapestiek lesznek, akiknek az érdekében mindent megtesz, győzelme esetén.

Ma az ellenzéki főpolgármester-jelöltek vitát tartanak melyet a Partizán és a Mérce is élőben fog közvetíteni, érdemes tehát megtekinteni Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga vitáját is. A BalraMagyar is tudósítani fog minderről.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K
  • 1.3K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük