Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megjelent Kálmán Olga első főpolgármester-jelölti kampányfilmje. A volt televíziós nem okozott meglepetést azzal, hogy nem egy klasszikus értelemben vett reklámfilmet készített, hanem nagyon okos és átgondolt filmet.

A DK támogatásával induló népszerű műsorvezető azonnal leszögezte filmjében: pártok által támogatva, de nem pártok jelöltjeként kíván indulni Tarlós István ellen.

Mint elmondta: ő nem fog szemet hunyni a hatalom sunyiságai felett, nem lehet többé kifosztani a budapestieket sem túlárazott beruházásokkal, sem a parkoló automatákon keresztül.

Az Egyenesen Budapestért elnevezésű programmal ringbe szálló Kálmán Olga kijelentette, hogy neki nem lesz főnöke Orbán Viktor sem semmilyen más politikus, ha elnyeri a posztot, az ő főnökei a budapestiek lesznek, akiknek az érdekében mindent megtesz, győzelme esetén.

Ma az ellenzéki főpolgármester-jelöltek vitát tartanak melyet a Partizán és a Mérce is élőben fog közvetíteni, érdemes tehát megtekinteni Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga vitáját is. A BalraMagyar is tudósítani fog minderről.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: