Ennyire örömteli fényképet nem láttál még a DK képviselőitől – mutatjuk!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nagy az öröm a Demokratikus Koalíció háza táján a párt történetének legnagyobb választási sikere után.

Amit az elemzők, de még a párt maga sem gondolt volna a DK az EP választásokon nem kettő, de egyenesen négy mandátumot szerezhetett a brüsszeli törvényhozásba. Ez az eredmény annyira meglepte még a DK-t is, hogy a lista 4. helyén helyet foglaló Ara-Kovács Attiláról a választások estéjén még jelölti fénykép sem állt rendelkezésre.

Bár a DK 3 mandátumért szállt versenybe a végén eggyel többet, 4 mandátumot hozhatott el. Nem csoda hát, hogy nagy az öröm a Demokratikus Koalíciónál.

De a legnagyobb öröm mégis a lista 3. helyén álló Rónai Sándor és a 4. Ara-Kovács Attila arcán látszik, akik az eredményhirdetés előtt nem igazán bízhattak a mandátum megszerzésében. Most viszont sugárzó boldogság látszik az arcukon, annak a repülőnek a fedélzetén, amely Brüsszelbe viszi őket mandátumuk átvételének helyszínére:

Vannak a politikának emberi mozzanatai. Ez pedig egy nagyon emberi pillanat a két politikus arcán. Reméljük, hazánkat és az ellenzéki világot fogják képviselni a DK képviselői azzal a hatalmas felhatalmazással, amit a választóktól kapott a párt. Mindenesetre jó utat kívánunk a két képviselőnek Brüsszelbe.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük