Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Amitől mindeddig féltünk bekövetkezhet.

A Fidesz ugyanis rájött, hogyan játszhatja ki az ellenzéki előválasztást. Míg korábban mindenki az MSZP általi előválasztás értéknyilatkozatán röhögött – hogy na az fogja távol tartani a Fideszeseket, hogy alá kell írni egy papírt ami deklarálja, hogy ellenzéki az ember – úgy tűnik igen hatásos módszer volt.


Kövess minket facebookon is


Ugyanis a rendező civilek most nem érezték fontosnak ennek az értéknyilatkozatnak az elkészítését és aláíratását és emiatt katasztrófa előtt áll az ellenzéki előválasztás.

Pillanatkép Bede Zsolt újságírói munkásságából. Bayer Zsolt XV. kerületi fóruma és az ellentüntető Momentumosokra mozdult rá

Ugyanis a Fidesz szélsőséges szárnyához tartozó Bede Zsolt a Vadhajtások főszerkesztője bejelentette, hogy elindul a baloldali előválasztáson. Aki nem ismerné Bedét az ő nevéhez fűződik Ujhelyi István képmásával ellátott bábú nyilvános felakasztása.

De ő fenyegetőzött azzal, hogy az ellenzéki szerkesztőségeket akár fizikai erőszakkal is megbénítanának. De Gyurcsány Ferenccel is ő üvöltözött trágár szavakat üvöltve a volt miniszterelnöknek:

Mondanom sem kell, hogy mit jelent mindez, főleg ha a jobboldal rászervezi a szavazóit az ellenzéki előválasztásra. Ugyanis a pártok megállapodása alapján az ellenzéki előválasztás győztesét kell támogatniuk az ellenzéki pártoknak.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Ha ő nyer, akkor ő lesz a szabályok értelmében az MSZP- Párbeszéd- DK- Momentum- LMP közös jelöltje az októberi önkormányzati választáson.

Bede már programot is hirdetett, amibe többek között ilyen pontok szerepelnek, mint  a pride betiltása, Uniós zászlók levétele a közintézményekről, Horthy és Hóman szobrok állítása, Kebabos üzletek limitálása, sorkatonaság bevezetése, fiataloknak hazafias események szervezése

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here