Budapest, 2017. július 27. Tarlós István főpolgármester 2017. július 27-én tartott sajtótájékoztatóján egy „fakockát” mutat, amely a 3-as metró egyik szerelvényének ajtózárási problémáját okozhatta július 26-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Hány magyar politikus van, aki komplett életpályát épített fel abból, hogy a gerincét a Haribó gyártja.

Thürmer Gyula a Magyar (Kommunista) Munkáspárt elnöke tagadhatatlanul ilyen ember. Igazából sosem volt jelentős figura, de amikor a politikai pénztáraknál sorban kellett állni a jussáért mindig első soros volt.


Kövess minket facebookon is


A Thürmer-párt honlapja ismét az „ellenzéket” ekézi. – számol be Thürmer újabb akciójáról A Mi Időnk nevű ultrabaloldali portál.

Mint írják: Ez önmagában még nem probléma, hiszen baloldalról, konstruktívan mi is ezt tesszük.

A probléma, hogy a Thürmer-féle „munkáspárt” újbóli jobbra igazodásának és Fideszhez dörgölőzésének vagyunk szemtanúi. Ez pedig már megint túlment minden határon,  ami az egykor szebb napokat látott párttól manapság már nem kuriózum.

„Lehet nem szeretni a Fideszt, de Tarlós vitathatatlanul jó szakember, a város fejlődik,”

– áll a párt honlapján, miközben Budapesten majdnem egy egész kerület (Bulinegyed) élhetetlen az ott lévő borzalmas állapotok és permanens fesztiválhangulat miatt, valamint patkányinvázió lepi el Budapestet, és évente többször is neonácik masírozhatnak fel-alá.

Ön szerint ki legyen az ellenzék jelöltje?


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Ki legyen az ellenzék főpolgármester-jelöltje?View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here