Budapest, 2017. július 27. Tarlós István főpolgármester 2017. július 27-én tartott sajtótájékoztatóján egy „fakockát” mutat, amely a 3-as metró egyik szerelvényének ajtózárási problémáját okozhatta július 26-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hány magyar politikus van, aki komplett életpályát épített fel abból, hogy a gerincét a Haribó gyártja.

Thürmer Gyula a Magyar (Kommunista) Munkáspárt elnöke tagadhatatlanul ilyen ember. Igazából sosem volt jelentős figura, de amikor a politikai pénztáraknál sorban kellett állni a jussáért mindig első soros volt.

A Thürmer-párt honlapja ismét az „ellenzéket” ekézi. – számol be Thürmer újabb akciójáról A Mi Időnk nevű ultrabaloldali portál.

Mint írják: Ez önmagában még nem probléma, hiszen baloldalról, konstruktívan mi is ezt tesszük.

A probléma, hogy a Thürmer-féle „munkáspárt” újbóli jobbra igazodásának és Fideszhez dörgölőzésének vagyunk szemtanúi. Ez pedig már megint túlment minden határon,  ami az egykor szebb napokat látott párttól manapság már nem kuriózum.

„Lehet nem szeretni a Fideszt, de Tarlós vitathatatlanul jó szakember, a város fejlődik,”

– áll a párt honlapján, miközben Budapesten majdnem egy egész kerület (Bulinegyed) élhetetlen az ott lévő borzalmas állapotok és permanens fesztiválhangulat miatt, valamint patkányinvázió lepi el Budapestet, és évente többször is neonácik masírozhatnak fel-alá.

Ön szerint ki legyen az ellenzék jelöltje?

[poll id=”35″]

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: