Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ki legyen az ellenzék főpolgármester jelöltje?

Ma felborult minden. Bár korábban Gyurcsány Ferenc és pártja a Demokratikus Koalíció teljes támogatásáról biztosította Karácsony Gergelyt, ma mégis bejelentette a DK, hogy Kálmán Olga az ismert és népszerű televíziós lesz a párt jelöltje.

A DK Kálmán Olgát indítja

 

A 444.hu beszámolója szerint,  Szabadság téren tartott sajtótájékoztatót Kálmán Olga televíziós műsorvezető és Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője.

Most jelentették be, hogy a DK Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltnek. Kálmán Olga részt vesz az ellenzéki előválasztáson.

Kálmán Olga azt mondta, hogy budapesti jelöltnek tekinti magát, akit a DK támogat, de reméli, hogy később a többi ellenzéki párt támogatását is elnyerni.

Reagált Karácsony Gergely

 

Bár a DK eddig ígérete szerint Karácsony Gergelyt támogatta és erről a támogatásról az EP választás után biztosították is a zuglói polgármestert, a mai bejelentéssel újabb ellenfelet kapott az ellenzéki előválasztásra. Mint fogalmazott: “Kezd egyre érdekesebbé válni a budapesti előválasztás, azt eddig is tudtam, hogy lesz a DK-nak jelöltje az előválasztáson, csak eddig azt hittem, ez én leszek. De c’est la vie, ilyen a politika, állítólag”

Alig várom a vitánkat a Momentum és a DK jelöltjeivel. Győzni akarok, de nemcsak az előválasztáson. Nemcsak Tarlós Istvánt akarom legyőzni, sőt elsősorban nem Tarlós Istvánt szeretném legyőzni” – tette hozzá Karácsony.

Ki legyen az ellenzék jelöltje?

[poll id=”35″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: