SZAVAZÁS A CIKKBEN: Ki legyen az ellenzék főpolgármester-jelöltje?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4.4K

Ki legyen az ellenzék főpolgármester jelöltje?

Ma felborult minden. Bár korábban Gyurcsány Ferenc és pártja a Demokratikus Koalíció teljes támogatásáról biztosította Karácsony Gergelyt, ma mégis bejelentette a DK, hogy Kálmán Olga az ismert és népszerű televíziós lesz a párt jelöltje.

A DK Kálmán Olgát indítja

 

A 444.hu beszámolója szerint,  Szabadság téren tartott sajtótájékoztatót Kálmán Olga televíziós műsorvezető és Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője.

Most jelentették be, hogy a DK Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltnek. Kálmán Olga részt vesz az ellenzéki előválasztáson.

Kálmán Olga azt mondta, hogy budapesti jelöltnek tekinti magát, akit a DK támogat, de reméli, hogy később a többi ellenzéki párt támogatását is elnyerni.

Reagált Karácsony Gergely

 

Bár a DK eddig ígérete szerint Karácsony Gergelyt támogatta és erről a támogatásról az EP választás után biztosították is a zuglói polgármestert, a mai bejelentéssel újabb ellenfelet kapott az ellenzéki előválasztásra. Mint fogalmazott: “Kezd egyre érdekesebbé válni a budapesti előválasztás, azt eddig is tudtam, hogy lesz a DK-nak jelöltje az előválasztáson, csak eddig azt hittem, ez én leszek. De c’est la vie, ilyen a politika, állítólag”

Alig várom a vitánkat a Momentum és a DK jelöltjeivel. Győzni akarok, de nemcsak az előválasztáson. Nemcsak Tarlós Istvánt akarom legyőzni, sőt elsősorban nem Tarlós Istvánt szeretném legyőzni” – tette hozzá Karácsony.


Ki legyen az ellenzék jelöltje?


Ki legyen az ellenzék főpolgármester-jelöltje?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4.4K
  • 4.4K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük