A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Az MSZP választmányának elnöke megérti Szanyi csalódottságát és sértettségét is, mert a választmány olyan döntést hozott, ami alapján nem ő megy öt évre Brüsszelbe.

„Hát igen”- válaszolta Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszédben arra a kérdésre, hogy olvasta-e Szanyi Tibornak az atv.hu-n ma megjelent nyílt levelét. A következő kérdésre pedig, hogy milyen volt, úgy reagált: „olyan tiboros”. Kunhalmi hozzátette: megérti Szanyi csalódottságát és sértettségét is.


Kövess minket facebookon is


Az előbbit azért, mert a választmány olyan döntést hozott, ami alapján nem ő megy öt évre Brüsszelbe. Sértettségét pedig azért, mert szerinte azok, akikről azt hitte az EP-képviselő, hogy a párton belül támogatják, „pikk-pakk kiálltak mögüle”.

Rónai Egon megkérdezte, nem tartja-e furának az MSZP választmányi elnöke, hogy Ujhelyi Istvánt, aki az EP-választás kampányfőnöke volt, tulajdonképpen megjutalmazzák, hogy ő kapja az EP-mandátumot, mikor ő lehet az egyik felelőse a kudarcos szereplésnek.

Kunhalmi Ágnes egy történettel válaszolt. El mondta, hogy az egyik küldött a választmányi ülésen, aki az országhatárról jött, kiállt és azt mondta Ujhelyinek, hogy nagyon elégedett azzal az öt évvel, amit EP-képviselőként dolgozott, de ígérje meg, hogy kampányfőnök többet sosem lesz.

Kunhalmi hozzátette: Szanyi Tibor is jól dolgozott az elmúlt időszakban, ezért nem véletlen, hogy életműdíjat kapott.

A nyílt levéllel kapcsolatban Kunhalmi azt is megemlítette, hogy szerinte Szanyi sem örülne neki, ha például elnök lenne, és pártjának vezetőtársai ilyen levelekkel bombáznák.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


A DK jobb kampányt csinált

Az EP-választással kapcsolatban az MSZP választmányi elnöke kijelentette: biztos, hogy nem ez a kampányuk volt a legsikeresebb, a DK és Dobrev Klára jobb kampányt csinált, mint ők.Ott volt egy vezető, miközben ők az MSZP-nél egy csapatot akartak bemutatni- magyarázta, hozzátéve, hogy a szavazók most azt nézték, hogy ugyanazon a bázison kit látnak agilisebbnek, erősebbnek.

A lemondás veszélyeztetné az esélyes jelölteket

Kunhalmi Ágnes szerint most megpróbálják felgöngyölíteni, hol és mit rontottak el, de a kampánystábban kemény következményei lettek a történteknek, például Láng Balázs, az MSZP kommunikációs igazgatója is távozott.

A kérdésre, hogy miért nem mond le a mostani vezetőség, Kunhalmi azt mondta: amikor megválasztották ezt a vezetést, a párt közvéleménye világossá tette, hogy ezt a két választást, ami idén van, végig kell csinálni.

Ennek ellenére a politikus szerint a felelősségvállalás nem elkerülhető, viszont a lemondás veszélyeztetné azokat a jelöltjeiket, akiknek van esélye és az egész ellenzéki összefogást is.

Forrás: atv.hu


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here