Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ritkán van olyan, hogy felkapom a fejem pártközleményekre és persze, persze tudom MSZP 6% és most talán Szanyi kapitány ismét jól megírt leveléről kellene írnom, de azt gondolom, ebben a közleményben van valami.

Valami ami annyira emberi és normális reakció, aminek önmagában nem szabadna feltűnnie, de ez egy olyan ország, amikor egy normális, emberi pártreakcióra felkapja az ember a fejét.

Molnár Zsolt az MSZP Nemzetbiztonsági Bizottsági delegáltja adott ki egy közleményt, ami annyira normális álláspontot képvisel, hogy muszáj leírnom, mert ez egy nem normális ország, mégis örömteli, ha akadnak még ilyen hangok a politikában:

2019. május 29-én Magyarország történelmének egyik legsúlyosabb hajóbalesete történt Budapesten.

A katasztrófában elsüllyedt hajó és az eltűnt áldozatok felkutatása kiemelten fontos feladata hazánk rendőrségének, honvédségének, katasztrófavédelmének, illetve a vízi mentésre szakosodott külföldi és civil szervezeteknek.Munkájuk hihetetlenül veszélyes és embert próbáló, nem csak az áldozatok felkutatásának és a vízi-jármű kiemelésének nehézségei miatt, hanem azért is, mert feladatukat egy árhullám kellős közepén kell végrehajtaniuk.

A mentési műveletet körültekintően, nagy türelemmel és mindenfajta politikai, társadalmi és médianyomástól függetlenül lehet csak elvégezni, a feladatban résztvevő hazai és külföldi szakértők életének maximális biztosítása mellett. Ezért az MSZP minden eszközével támogatja az akció vezetőit és specialistáit, egyben részvétét fejezik ki az áldozatok hozzátartozóinak. – írja Molnár Zsolt az MSZP politikusa.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: