Gyurcsány Ferenc - Fotó: Gy. F. Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sokaknak nem a szívecsücske Gyurcsány. Egyet azonban tudomásul kell venni, minden ellene felhozott pert megnyer ellenszélben.

A számtalan perlés viszont azt magyarázza, hogy Orbán még mindig tőle fél a legjobban.
“A Gruevszki-ügyet próbálta a kormánymédia azzal ellensúlyozni, hogy hírbe hozták Gyurcsányt egy balkáni bűnözővel. Nem jött össze:..”

A bíróság első fokon a Demokratikus Koalíció elnökének adott igazat a kormánypárti portállal szemben.
Az Origo többször írt arról, hogy Gyurcsány Ferenc kapcsolatban állt a bolgár Cvetan Vaszilevvel, aki ellen 2014-ben az Interpol körözést adott ki.

A férfi és a DK elnökének közös érdekeltségeiről azután születtek új cikkek a kormánypárti oldalon, hogy megérkezett Magyarországra Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök, akit hazájában kétéves börtönbüntetésre ítéltek korrupció miatt.

A DK mostani közleményéből kiderül, hogy az Origo több állítása nem felelt meg a valóságnak.

Íme a DK közleménye:

Miután az Origo propagandistái nem számoltak be arról, hogy az Orbán-kormány hogyan csempészett Magyarországra egy bűnözőt, a börtön elől menekülő volt macedón miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit, kitaláltak egy hasonló történetet Gyurcsány Ferencről, hogy legalább az adófizetők egyik felét hazugságban tudják tartani.

Gyurcsány Ferenc első fokon pert nyert az Origo ellen, a bíróságon egymás után buktak el a fideszes pártpropagandisták hazugságai: 1. Gyurcsány Ferenc nem barátja a Cvetan Vaszilevnek, 2. Gyurcsány Ferencnek nincsenek bűnöző balkáni kapcsolatai, 3. Gyurcsány Ferenc cégei nem végeznek jogellenes tevékenységet a Balkánon. Nem kell majd meglepődni, ha a fellázadt európai magyarok egyszer az Origo “szerkesztőségének” ablaka előtt kiabálják majd, hogy elegük van a hazugságokból. Mi ott leszünk majd akkor is.

Rónai Sándor
szóvivő
DK

Őszintén gratulálunk Gyurcsány Ferencnek!

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: