Fotó: Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
A Demoktatikus Koalíció eddig történetének legsikeresebb választási végeredményén van túl. A baloldali párt a szavazók csaknem 16%-át tudhatta maga mögött az Európai Uniós választásokon.

Sok politikai elemző meglepődött a választások estéjén és sokan azóta is találgatják, mi lehet a DK sikerreceptjének titka. Most erről a  titokról rántotta le a leplet a DK elnöke Gyurcsány Ferenc. Személyes oldalán tett bejegyzésében a választási kampánytitokról úgy fogalmazott:


Kövess minket facebookon is


Tudjátok, pokolian nehéz évek vannak mögöttünk. Nem egy és nem két időszak volt, amikor alig volt erőnk továbbmenni.

De mindig volt valaki közöttünk, aki nem engedte, hogy feladjuk. Valaki, akinek még nem fogyott el a hite, az ereje. Valaki, aki elég fontos volt nekünk, hogy rábízzuk magunkat.

Csak azért mondom ezt el, mert most, amikor életünk legjobb eredményét értük el, jó ha tudjuk: ez még nem az út vége. És ami előttünk van, az se lesz könnyebb. Lesznek még nehéz pillanatok, talán napok és hónapok. Jöhet még kudarc, nehezen elfogadható vereség, ki tudja. Egy valami nem jöhet: az önfeladás, a behódolás.

Azért is jutottunk el idáig, mert nagyon együttlevő csapatot csináltunk. Társak lettünk. Nincsenek főnökök, de vannak vezetők, társak. Nincs személyes hatalom, de persze van munkával, eredménnyel megszolgált tekintély. Normalitás van. Lopás nincs. Árulás nincs. Vigyázunk egymásra.

Nem értékeljük túl a sikert. Nem lettünk általa jobbak, mások. Csak vagyunk. Dolgozunk. Köszönjük, hogy vagytok nekünk.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here