Felháborodott az internet – ilyen gyalázatos módon még nem gyalázták Koncz Zsuzsát


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az ismert előadóművészt Koncz Zsuzsát gyalázták.

Régóta jelen van a gyűlölet hazánkban. Ha valaki végigmegy a városon a gyűlölet nyomai lépten-nyomon kiütközik falfirkákban, feliratokban, a beszélgetéseken a buszokon.

Érthetetlen és döbbenetes mindaz, amikor a gyűlölködés tárgya egy olyan előadó, akinek sosem voltak szélsőséges megnyilvánulásai, aki soha sem elvett, hanem mindig adott a magyarságnak.

Éppen ezért váltott ki közfelháborodást az a megrongált Koncz Zsuzsa plakát. Ha másról lett volna szó természetesen átsiklottunk volna mind-e felett hiszen minden nap megtörténik ez Budapesten.

Történt már ilyen, senkit nem érdekel

Ebből mégis botrány lett. Mert egyetlen egy fotó megmutatja milyen nyomorúságos emberek vannak közöttünk. Akiknek az élete annyi, hogy megcselekszik azt, ami a legrosszabb időket idézi.

Nem akarok ilyen országban élni, ahol ez megy:

Nekem ez a világom inkább. Remélem önnek is: 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük