Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Azt hiszem mindannyian ismerjük azt a jelensèget, amikor valaki sikeres ès azonnal 8-an próbálják a sárba lerántani.

Gyurcsány Ferenc ès pártja törtènelmi sikert èrt el a hazai politikai èletben. Ehhez a sikerhez kèt dolog kellett: szerènysèg ès aláztat.

Szerènysèg kellett ahhoz, hogy a volt miniszterelnök hátralèpjen egyet ès felesègèt engedje előre. Másrèszt alázat, ahhoz hogy meghallja azt amit a választók követeltek.


Kövess minket facebookon is


Most pedig olvasom azokat a publicistákat, akik napról napra szidják, pocskondiázzák a DK-t ès annak vezetőjèt. ‘Elveszett a világ ha megint Gyurcsány ès Orbán közül lehet választani’.

Ismerősek ezek a hangok? Bármelyik párt vagy erő èr el sikert, ők megjelennek, hogy elmagyarázzák, mièrt katasztrófa, hogy valaki fel tudott állni a NER rendszere ellen.

Ne tèvedjünk! Ugyanezek a hangok tettek meg mindent az MSZP ellen, mikor az MSZP volt Orbán főellensège. Láttuk hová vezetett az ármánykodás.

A kritikusi szerep ès a kritikusi póz annak áll jól, akinek semmi se drága. Nem èrdekes hogy nap mint nap milliókat nyomorít meg Orbán rendszere, csak egy a fontos: tudjunk egy jó izüt Gyurcsányozni.

Mi azt mondjuk elèg ebből. A BalraMagyar soha nem volt kifejezetten DK párti oldal. Mègis meg kell hallanunk az emberek szavát. Azokèt akik a pokolba kívánják a pártok rivalizálás át mert a fő cèl az Orbán rendszer megdöntèse a lènyeg. Mi megèrtjük őket. Kèrdès a fanyalgó álèrtelmisègi kritikusok mikor èrtik ezt meg.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here