Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszem mindannyian ismerjük azt a jelensèget, amikor valaki sikeres ès azonnal 8-an próbálják a sárba lerántani.

Gyurcsány Ferenc ès pártja törtènelmi sikert èrt el a hazai politikai èletben. Ehhez a sikerhez kèt dolog kellett: szerènysèg ès aláztat.

Szerènysèg kellett ahhoz, hogy a volt miniszterelnök hátralèpjen egyet ès felesègèt engedje előre. Másrèszt alázat, ahhoz hogy meghallja azt amit a választók követeltek.

Most pedig olvasom azokat a publicistákat, akik napról napra szidják, pocskondiázzák a DK-t ès annak vezetőjèt. ‘Elveszett a világ ha megint Gyurcsány ès Orbán közül lehet választani’.

Ismerősek ezek a hangok? Bármelyik párt vagy erő èr el sikert, ők megjelennek, hogy elmagyarázzák, mièrt katasztrófa, hogy valaki fel tudott állni a NER rendszere ellen.

Ne tèvedjünk! Ugyanezek a hangok tettek meg mindent az MSZP ellen, mikor az MSZP volt Orbán főellensège. Láttuk hová vezetett az ármánykodás.

A kritikusi szerep ès a kritikusi póz annak áll jól, akinek semmi se drága. Nem èrdekes hogy nap mint nap milliókat nyomorít meg Orbán rendszere, csak egy a fontos: tudjunk egy jó izüt Gyurcsányozni.

Mi azt mondjuk elèg ebből. A BalraMagyar soha nem volt kifejezetten DK párti oldal. Mègis meg kell hallanunk az emberek szavát. Azokèt akik a pokolba kívánják a pártok rivalizálás át mert a fő cèl az Orbán rendszer megdöntèse a lènyeg. Mi megèrtjük őket. Kèrdès a fanyalgó álèrtelmisègi kritikusok mikor èrtik ezt meg.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: