Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem szoktunk ilyet , de akik idáig segítséget kértek Tőlünk , azoknak sikeresen tudtunk segíteni !
Most egy 13 éves kisfiúnak és családjának van szüksége Ránk !

Drága Barátaim , Ismerőseim !

Egy kedves ismerősöméknek szeretnék segíteni ezzel a poszttal , így kérlek Titeket minél többen osszátok meg , minél több emberhez eljut , annál nagyobb az esély arra , hogy összejöjjön a szükséges összeg!

A kisfiú 2019.05.19-én sürgősségi életmentő műtéten esett át , agydaganatot távolítottak el , a családnak szüksége lenne egy használt autóra 2-300.000Ft körül , hogy a kezelésekre zökkenő mentesen tudják vinni , ezen kívül a személyi hitel törlesztés nehézségeket okoz , ami miatt a család eladósodhat.
Kérlek Titeket sok kicsi sokra megy alapon segítsünk Katáéknak , hiszem , hogy most is mellém állnak a segítőim és még egy családot sikerül megmentenünk ❤

A szükséges összeg : 600.000 Ft összesen , melyet célzottan az Édesanya számlaszámára lehet utalni , illetve vele is fel tudjátok venni a kapcsolatot , minden kérdésre szívesen válaszol.
Orvosi papírokat a képek között csatolom a teljes képeket külön engedéllyel privátban szívesen megmutatom!
Hiszek a csodákban , párszor már átéltem , így kérlek Titeket akár egy megosztással akár 500-1000Ft-al segítsetek most is ?

(Telinger Andrea)

Részlet az Anyuka leveléből :

“Igazából nagyon dühös vagyok mindenkire, magamra is.
Mindig is fejfájós volt a fiam. Már 2. osztályos korában. Elvittük kivizsgálásra, azt mondták stressz. Volt, hogy nem fájt neki hónapokig.
4. osztályos korában aztán fokozódtak a tünetek, hányinger is társult hozzá, újra kivizsgálás (vagyis amit az sztk rendelésen, annak lehet mondani…) ez 2016 szeptemberben volt. 2016 december 18-ra kapott időpontot MRI vizsgálatra, Kecskemétre. Kiskunhalason lakunk. Negatívnak ítélték a vizsgálatot. Migrénes a gyerek, ennyivel leráztak. Közben született egy kistesója. A fejfájás és hányinger időnként újra előbukkant, majd elmúlt.
Már magam sem tudtam, hogy valóban létezik e, vagy csak a figyelmet szeretné felhívni.

Idén aztán, áprilisban megint jött a fejfájása, hányingerrel. De volt olyan, hogy szinte a fájdalom csillapitó után teljesen elmúlt a fejfájása. Akkor gondoltam, hogy újra elindulunk valamerre.
Közben jelentkezett egy új tünete, a jobb keze elkezdett remegni. Mire eljutottunk a házi orvoshoz, addigra össze szedett egy durva hányás hasmenést, kiszáradt, kórházba került, infúzió,… Nem figyeltem a kezét. Nagyon nehezen gyógyult. A gyerek orvosunk antibiotikumot adott neki. Pihent itthon. Aztán felfigyeltem, hogy nem tud írni, nem tud jobb kézzel enni, mindenért bal kézzel nyúl. Szóltam a gyerek orvosunknak.
Nem gondolkodott sokáig, elkezdett telefonálni…

Másnap reggel fogadták a szegedi gyerek neurológián. Az ott töltött nap folyamán elkezdett rohamosan romlani az állapota, kilépett a papucsból, sugárba hányt, nem tudott felkelni… Este 11 – re tudtak helyet szerezni MRI vizsgálatra, majd ezután közölték, hogy nem mehetünk vissza a gyerek klinikára, marad az idegsebészeti klinikán, agydaganat és cyszta. Sürgősségi életmentő műtétre van szükség. Néhány órával később már a műtőben volt. Több órás műtét volt.

Jelenleg még mindig a szövettant várjuk.
Egyenlőre nem kell gyógyszer, de funkció vesztéssel járt az operáció.
Fejlesztésre kell hordani. Sajnos tavaly tönkre ment az autónk. Így nagyon nehéz helyzetben vagyunk.
Szeretnénk egy Opelt, vagy Volkswagent venni, 2-300 ezer forint körül, de erről nem is álmodunk. Szét van verve a fürdőszoba, fával fűtünk. Most is fűteni kell a gyerekek miatt. Van egy személyi hitelünk, amit néhány hónapja nem tudunk fizetni. A kisebb pedig tejfehérje allergiás, eddig őt hordtuk kivizsgálásra.
Volna hova vissza mennem dolgozni, mivel júliusban már csak GYES-t kapok, de nem lehet e

gyedül hagyni a fiam, mivel pszichésen nagyon megviselte, mind a műtét mind az az állapot, amit tapasztal magán.”

Számlaszám :

Petrács Krisztián (édesapa)

OTP : 11773322-02201599
IBAN : HU61 117733220220159900000000
SWIFT KÓD: OTPVHUHB

Közleményben : Adomány (hogy ne adóztassák az összeget)

https://www.facebook.com/kata.petracsnevincze

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: