Ennyire megtörtnek még nem láttuk Orbánt, mint amikor újra szembenézett Gyurcsány Ferenccel (+videó)


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Csak kínos vigyorgásra futotta tőle, amikor újra szembenézett legnagyobb politikai riválisával.

3 perc. 3 percet kapott Gyurcsány Ferenc, hogy Orbán szemébe mondja az igazságot az EP választások után. Mégis ezalatt a 3 perc alatt mindent le lehetett olvasni Orbán arcáról, csak azt nem, hogy magabiztos lenne. Mert mondjuk ki nyíltan azt, amit Gyurcsány Ferenc is kimondott: Orbán megbukott Európában.És ezt a magyar miniszterelnök pontosan tudja. Hiába győzött itthon 52%-al, politikájának köszönhetően még ezzel az eredménnyel is a politika szemétdombjára kerül az európai színtéren.

„Többségbe került az a vonal Európában, amelyet a magyar kormány képvisel?” – vetette szemben Orbán sikerbeszédével Gyurcsány Ferenc, aki beszédében hamar az Európai Egyesült Államok megteremtésének fontosságáról beszélt.

Szerinte teljesen mindegy, hogy a Fidesznek 9 vagy 14 képviselője lesz-e az EP-ben. A nemzetek Európája képviselői legfeljebb 15-20 százalékra számíthatnak. A Fidesz képviselőinek kisebbségben lévő csoportba kell beülnie, akár a Néppártban maradnak, akár átülnek az EU-szkeptikus csoportba.

„Elbukták, volt egy politikai cél, az nem teljesült, páriák lesznek Európában” – vont mérleget a DK elnöke Orbán eredménye kapcsán.

„Önöket a kispadra ültetik, ebből a politikából nem kér Európa többsége. A népképviseletnek a népakarat leképeződésének kellene lennie, de ahol nem szabad a sajtó, ott nem szabad a választás, és a propaganda által a maguk hazugsága szivárog az emberekbe” – mondja a DK frakcióvezetője.
Gyurcsány szerint Orbánék hazugságban igen jók, majd kifejtette, hogy annak, hogy Orbán kisebbségben lesz az Európai Parlamentben Magyarország fogja majd kárát látni, hiszen egy árva petákkal sem fogunk több EU-s forráshoz jutni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük