Friss – 88%-os feldolgozottságnál a nem hivatalos eredmények


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Teljesen átrendeződött az ellenzéki térfél, a Fidesz történelmi győzelme elmaradt.

Nagyon bejött a DK-nak Dobrev Klára indítása a választásokon, ugyanis sokat hozhatott a konyhára mindez. A DK ugyanis a jelenlegi állás szerint 16%-on áll – derül ki a nem hivatalos eredményekből.



A választás fő vesztese az LMP, aki nem jutott mandátumhoz és a Jobbik is úgy néz ki komoly sebeket szerzett az elmúlt időszakban. Ennek a két pártnak elsősorban Puzsér Róbert indítása árthatott nagyon sokat, valamint a Jobbik pártszakadása.

A Momentum első komoly sikerét tudhatja maga mögött, ugyanis a megjelent adatok szerint 9%-os támogatottságot érhetett el a párt.

Rosszul szerepeltek a szocialisták a megjelent hírek szerint. Ahogyan arról a délután folyamán beszámoltunk későn és rosszul kezdett a szavazóbázisa mozgósításába az MSZP, így jelen állás szerint az MSZP a Jobbikkal azonos támogatottsági szinten áll.

Lefordítva mindezt:

Fidesz – 53%

DK – 16%

Momentum – 9%

MSZP – 7%

Jobbik – 7%

A hivatalos eredmények várhatólag 11 órakor érkeznek meg.









Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük