A jelenlegi számok alapján hatalmas győzelmet arathatnak a Szocialisták


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 406

Nagyon úgy néz ki, hogy egész Európát felforgathatja a mostani EP választás, hiszen könnyen lehet, hogy hatalmas győzelmet arathatnak a Szocialisták.

Az Európai Szocialistáknak minden esélyük megvan arra hogy átvegyék a hatalmat a jobboldaltól. Hollandiában, Spanyolországban, Máltán de még Nagy Britanniában is verhetik a jobboldalt, így nagy eséllyel Frans Timmermans lehet az új biztossági elnök.A szocialista csúcsjelöltet Európa-szerte Orbán legnagyobb politikai ellenfelének szokták hívni, így győzelme esetén kemény idők várhatnak a magyar miniszterelnökre. Az MSZP pártcsaládja a PES pedig minden eddigi legnagyobb győzelmét arathatja az európai színtéren.

Függetlenül a magyar választási eredményektől bukhat a Fidesz

Fogy a levegő a Fidesz körül. Eddig mindent arra tettek fel, hogy egy szoros küzdelemben de a Néppárt győz. Orbán Viktor arra számított, hogy az Európai Néppártnak – ahol felfüggesztették a tagságát – csupán szűk többsége lesz a Szocialistákhoz képet, így zsarolni tudja a Néppártot a Fidesz képviselőivel.

Az erős Szocialista szereplés miatt azonban könnyen lehet, hogy az Unió történetében először baloldali vezetése lesz Brüsszelnek, miközben az EU szkeptikusok és Orbán EU ellenes szövetségesei a vártnál rosszabbul szerepeltek.

Így gyakorlatilag mindegy milyen eredményt ért el itthon Orbán, Európában nagy valószínűséggel összeomlott a Fidesz politikája.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 406
  • 406
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük