forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

444 szúrta ki az időközben eltávolított botrányfotót, melyet a Fidesz egyik politikusa posztolt: ül a telefon előtt és listázza a választókat. Az előtte lévő Kubatov-listára azt kell beírni, hogy elutasító, bizonytalan, vagy épp támogatja e a Fideszt.

Nem minden napi botrányt robbantott a 444, kiszúrt egy fényképet az egyik Fidesz-képviselő facebook oldalán, ahogy telefonál és listázza a Kubatov-lista szabályai szerint a választókat. Hiába törölték a botrány fotót a 444 nyilvánosságra hozta.

A portál arról is ír, hogy egyébként tegnap az volt kiadva a fideszes képviselőknek központilag, hogy üljenek oda a telefonhoz, hívogassák az embereket. Az újpesti képviselő, Zsigmond Barna Pál is teljesítette a feladatot és szerencsére egy képet is posztolt. A képviselő előtt ott van egy lista. Igen, ez A LISTA, amit Kubatov Gáborról neveztek el.

A fényképen is jól látszódnak a körök, melyek segítségével fel kell tüntetni rajta, hogy ki Támogató, ki Elutasító, ki Bizonytalan. Ez alapján mozgósítják a szavazás előtti utolsó héten a szavazókat a Fidesznél.  A kampányfinis legvégén elengedik azokat, akik nem támogatják a Fideszt, az ő meggyőzésük helyett a bizonytalanokra és a támogatókra mozdulnak rá- írja a portál (amúgy az ívet itt nézheti meg nagyban)

A fideszes képviselő vélhetőleg rájött, hogy ebből botrány lesz, és gyorsan módosította a képet. Egy olyanra, ahol már nem látszik az ellenség-barát nyilvántartó, de már késő volt, hiszen a 444 birtokába került a botrány fotó.

A 444 azt írja, hogy a biztosnak látszó győzelem ellenére a Fidesz azért kampányol ilyen erősen, mert ha most vasárnap az eddigieknél magasabb lesz a választói részvétel, azzal úgy felnyomja a bejutási küszöböt, hogy több olyan ellenzéki párt is mandátum nélkül maradhat, ami 5 százalék körül szerepel a közvélemény-kutatásokban és ezzel tovább tudja növelni a mandátum számait a Fidesz.

Erre mondta az egyszeri MSZP elnök, hogy induljanak a pártok közös listán…

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a fideszes képviselő véletlenül kiposztolta, ahogy listázza a választókat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan működik a Fidesz-gépezete

Forrás: HírHugó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: