Orbán legádázabb európai ellenfele hatalmas diadalt aratott – mit lép Orbán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.1K

Egyre inkább zsákutcának tűnik Orbán elképzelése.

Miről szól az Orbán-terv? Hogy EU-ellenes erőkkel, illetve politikai kalandorokkal új politikai erőt hozzon létre az európai térfélen. Ezért hadakozik a Néppárttal. Azonban nagyon úgy fest a történet – hogy Orbán végül csúnyán ráfázik.Amellett, hogy sorra buknak meg Orbán szövetségesei, mint például az osztrák alkancellár Strache addig egy más tendencia is elindult, amire Orbán nem számított.

Szocialista tavasz Európában

Nagyon úgy néz ki, hogy Európa szerte megerősödtek a szocialisták. Mint ahogyan Ausztiában is nagy valószínűséggel a szocialisták fogják váltani a most megbukott jobboldali kormányt, úgy egész Európában egyre jobb eredményeket érnek el a szocik. Nagyon úgy fest Európa politikai térképe, hogy a szocialisták csúcsjelöltje Timmermans, Orbán legádázabb ellenfele lesz az európai bizottság elnöke.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy:

Az exit pollok szerint Frans Timmermans szocialistái nyerték az EP-választást Hollandiában. Vagyis kiütéssel győztek a szocik Hollandiában. A holland szocialista párt a PvdA jelen állás szerint tehát 5 képviselőt küldhet Brüsszelbe, míg a kormányzó jobboldal csak 4-et.

Európa szerte átrendeződik a térkép és balra billen. Fogy a levegő Orbán körül.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.1K
  • 3.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük