Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ritka pillanat, amikor a szélsőjobbot néma csendre lehet kényszeríteni. Ez most olyan pillanat. Gyakorlatilag semmi reakció nem érkezett még arra a videóra, ami rekord gyorsasággal terjed az interneten és ami a teljes magyar szélsőjobb vesztét okozhatja.

Toroczkai László és pártja a minap tartott “erődemonstrációt” Törökszentmiklóson. A felvonuláson, melyet a “cigánybűnözés” megfékezésének érdekében tartottak, kijelenthetjük kudarcba fulladt, hiszen alig 200 embert tudott a szélsőjobb felvonultatni seregszemléjén.

Ennek ellenére a nemzeti radikális párt bejelentette életre hívja a Jobbik által alapított, majd a bíróság által betiltott Magyar Gárda szellemi utódját a Nemzeti Légiót. Ez a katonai egyenruhás szervezet lesz a Mi Hazánk Mozgalom Magyar Gárdája.

Talán ezek az események, az újra felerősödő cigányozás és az újabb rasszista indíttatású közpolitikai botránykeverés indokolhatta annak a videónak a megszületését, melyen egy roma ember igen elgondolkodtató dolgokat üzen személyesen Toroczkainak.

Eddig több tízezren látták a videót, amely nem hosszabb, mint három perc, azonban olyan gondolatok vannak benne, amelyeket mindenkinek látnia kellene:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: