Habony Árpád - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Kúria múlt heti s a napokban hivatalosan is nyilvánosságra került ítéletében megerősítette a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletét, amelyben kimondták, hogy az ibizai porszakértőként is ismertté vált orbáni háttérember Habony Árpád közszereplőnek minősül.

A saját farkán és közpénzen felkapaszkodó Nemzeti Vej Tiborcz István viszont továbbra is tabu.

A miniszterelnök nem hivatalos tanácsadója korábban azt sérelmezte, hogy a Jobbik „Ti dolgoztok. Ők lopnak.” felirattal ellátott óriásplakátjain szerepelt Orbán Viktor, Rogán Antal és Mészáros Lőrinc társaságban.

Az ügyben 2017-ben a Fővárosi Ítélőtábla már kimondta jogerősen, hogy Habony Árpád közszereplőnek minősül, de a miniszterelnöki tanácsadó még ekkor sem nyugodott bele az ítéletbe: az állította, hogy nem tartja magát közszereplőnek.

Néhány napja egyébként Orbán Viktor vejéről, Tiborcz Istvánról is a Kúriának kellett eldöntenie, hogy közszereplő-e. Tiborczról, bár közpénzek is hozzájárultak ahhoz, hogy a leggazdagabb magyarok top100 milliárdosokat tartalmazó listájára is felkerült, azt állapította meg a Kúria, hogy nem közszereplő.

Forrás: Szabadhír


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: