Soha, de soha nem fogod kitalálni ki fogja vezetni a TV2 választási műsorát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 354

Ez azért sok mindent elárul.

A Fidesz közeli TV2 úgy döntött, hogy fenekestől felforgatja az eddigi szokásokat és újságírók és politikai szakértők helyett egy egészen más területről érkezőre fogja bízni a voksolás nyomon követését és kommentálását.Az eddig főleg sportkommentátori feladatairól ismert, majd nem rég a TV2-höz igazolt műsorvezető, aki a csatorna vezető showműsorát vezető Palik László fogja kommentálni az eseményeket.

Marsi Anikó a TV2 Tények nevű propaganda-híradójának műsorvezető férje lesz tehát, aki a TV2 extrémsport realityje után úgy tűnik, máris újabb feladatot kapott a TV2-től.

Az esemény hivatalos reklámfilmje is elkészült már. Mint fogalmaznak:

„Egy fontos verseny, egy fontos választás” – hangzik el az adás beharangozójában, ahol a nézők idegeit húzva, csak a végén derül ki, hogy Palik vezeti a műsort.

:
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 354
  • 354
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük