Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Életveszélyes fenyegetést kapott Komjáthi Imre

Megteszi a szükséges jogi lépéseket az MSZP, miután alelnökét akasztással fenyegette meg egy nácibarát férfi. Ujhelyi István, a párt kampányfőnöke egyértelművé tette, nem fogják hagyni a megfélemlítést, Orbán hatalmának ledőlése után pedig sokan fogják szégyell magukat, hogy hittek a Fidesz gyűlölet propaganda gépezetének vagy akár ki is szolgálták.

El a kezekkel az aktivistáinktól! El a kezekkel minden egyes politikustársunktól, mindenkitől, aki ez ellen a rendszer ellen küzd, amely meg fog bukni – figyelmeztetett élő videóüzenetében Ujhelyi István.

Az MSZP EP-választási kampányfőnöke kötelességének érezte megszólalni, mivel hétfő éjjel Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke életveszélyes fenyegetést kapott. “Te kádárista vörös patkány, a bolsevista okádék ronggyal, ami mindig rajtad van, kötnélek föl!” – idézte a Facebook Messengeren érkezett fenyegetést Ujhelyi.

Hangsúlyozta, ez nem egy troll cenzúrázandó bejegyzése, hanem életveszélyes fenyegetés, ezért az MSZP megteszi a szükséges jogi lépéseket. A fenyegetőről azt már kiderítették, egy szekszárdi fiatalember, aki elég sok időt szán náci katonai hadműveletek és felvonulások dicsőítésére.

Mindenkinek azt üzente, tudják hol húzódik a határ, nem mehetnek túl egy bizonyos ponton: egymást kötéllel nem lehet fenyegetni. Emlékeztetett arra, Kövér László ezt már megtette, a magyar társadalom le is vonta tanulságot, most azonban ismét előkerült a kötél a kampányban. Kiemelte, nem engedik fenyegetni sem Komjáthit sem más barátjukat.

Hozzátette, Orbán hatalmának vége lesz, és akkor nagyon sokan fogják szégyellni hogy kiszolgálták, és felültek a Fidesz működtette gyűlölet-propagandának.

 

Ujhelyi arra kérte támogatóikat, ne legyenek olyanok, mint a másik oldalon néhány feltüzelt, feleslegesen erőszakra buzdító vagy fenyegetéseket küldő ember. “Bölcsen és okosan kell dönteni május 26-án. Európa vagy Orbánisztán: én Europát választom” – nyomatékosította Ujhelyi.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: