Le a kalappal: az MSZP sikerpolgármestere tökös lépésre szánta el magát – Tarlós őrjöngeni fog


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.6K

Amíg Tarlós tehetetlenül vergődik, addig az MSZP kerületi polgármestere cselekszik. Ez a különbség.

Soha nem látott patkányhelyzet van Budapesten. Egy olyan városban ahol jó formán 30 éve nem láttak a lakói patkányokat. A jelenség mögött nem valami furcsa természeti katasztrófa áll. A Fidesz vezette fővárosi önkormányzat néhány évvel ezelőtt felmondta az addig 30 éve a fővárosi patkányirtással foglalkozó céggel, a Bábolna Bio-val a szerződését.Most pedig, amikor a patkányok elöntötték a várost Tarlós tehetetlenül és tétlenül nézi végig, hogy az egyébként súlyos egészségügyi kockázatokat hordozó kártevők elárasszák a fővárost.

De nem mindenki marad tétlen. Kispest MSZP-s polgármestere Gajda Péter tökös lépésre szánta el magát. A polgármester ugyanis egy szűk szavú közleményt tett közzé:

Mivel a fővárosi önkormányzatnak sajnos nem sikerült úrrá lenni a Kispestet is érintő patkányinvázión, ezért rendkívüli patkányirtás megkezdésére utasítottam kollégáimat.

A nagy tapasztalatokkal rendelkező Bábolna Bio május 30-tól, 70 helyszínen kezdi a munkát óvodákban, iskolákban, sportlétesítményekben, közterületeken. – zárul a polgármesteri közlemény.

Látszik, hogy lehet érdemben tenni a patkányhelyzet ellen, akár kerületi polgármesterként is. Erről persze nem fog beszámolni a kormánymédia, ezért arra kérjük, ossza meg ismerőseivel ezt a cikket.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.6K
  • 3.6K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük