Itt vannak a pontos számok melyik ellenzéki párt hány szavazóköri ellenőrt küld a választásokra


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 228

Mint tudjuk az egyik legfontosabb dolga az ellenzéknek, hogy meg tudja akadályozni a választási csalásokat. Ennek érdekében pedig fontos, hogy minden egyes szavazókörben legalább egy ellenzéki delegált üljön.

Az ellenzéki pártok már korábban megállapodtak abban, hogy koordinálni fognak a delegáltak tekintetében ugyanis minimálisan 10 285 darab delegált kell ahhoz, hogy minden szavazókörben legalább egy ellenzéki ott legyen a voksok összeszámlálásakor.Jelen pillanatban így állnak a pártok:

MSZP-Párbeszéd: 3729
Jobbik: 2153
Demokratikus Koalíció: 2091
Momentum: 227
Kutyapárt: 108
LMP: 102


Egyenlőre tehát még nincs meg a szükséges mennyiségű delegált, bár az MSZP-Párbeszéd jelzése szerint a párt még 1300 delegáltat fog küldeni a választásokra. Mindenesetre szervezettség szempontjából igen erős képet adnak a számok. Azért izgalmas, amikor az LMP csupán 102 embert képes küldeni a választásokra, de a többi szám is elgondolkodtató.

A Fidesz eddig 11383 delegáltat adott le a választási irodára, így minden szavazókörben ott lesznek a kormánypárt delegáltjai, lesz hely, ahol nem is egy.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 228
  • 228
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük