Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Emlékszünk arra, hogy mit mondott a Fidesz?

A MSZP kormányt szidták akkor, amikor az üzemanyagárak elérték a 300 forintot. Azt mondták, csak politikai akarat kérdése alacsonyan tartani az üzemanyagárakat. Azt mondták, ha átlépi a 300 forintot az üzemanyagár, akkor be kell fagyasztani államilag az üzemanyagárakat.

Most pedig a héten újabb üzemanyagár-emelést jelentettek be. Fidesz kormány ide, politikai akarat oda, a héten a benzin eléri a 415 forintos átlagárat. A mostani 5 forintos emelkedés beleillik az év eleje óta tartó tendenciába.

Gyakorlatilag néhány hónap alatt 80 forintot emelkedett a magyar üzemanyagár. Ehhez képest a világpiaci árak nem változtak ennyire drasztikusan. Ha ez így megy tovább év végéig már az 500 forintos üzemanyagár sem lesz irreális.

Ha valaki számára még mindig nem világos mi történik, akkor elmondom: ez bizony egy megszorító intézkedés. Ha a világpiacon nem emelkedik a benzin ára, itthon pedig rekordmagkas, akkor bizony itt valaki jól jár.

A benzin ár emelkedése pedig nem csak az autósokat érinti. Hamarosan megjelenik a kereskedelemben és a bolti árakban is.

Erről persze a kormánypropaganda nem fog beszámolni, ezért kérjük ossza meg ezt a bejegyzést ismerőseivel.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: