Cezgéldi megtalálta az MSZP problémáira a megoldást – Ön szerint igaza van?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Komjáthi Imre egy autentikus, baloldali munkásember, gyárban szerzett dolgozói és szakszervezeti tapasztalattal. Belőle kéne több az MSZP-be, főleg a nyimnyám importpolitikusok helyett. Mindjárt nem itt tartana a magyar baloldal.

Amint visszaemelik a komjáthikat a politikájukba, az eredmények is jönni fognak.

Amikor legközelebb azon vekeng valaki az ATV stúdiójában, hogy “jaj, ne MSZP-s legyen az MSZP jelöltje”, meg “inkább valami nem létező párt politikusát támogassák a szocialisták”, akkor indítsák el ezt a videót, nézzék meg az egyik és a másik szélén álló embert, és mondják meg, melyiküknek hiszik el, hogy érti és segíti a prolit, a plebejust, a GDP-t tartó munkást.Heló, MSZP, itt kiabál a megoldás a problémádra a videón, VEDD ÉSZRE! Ne húzd be megint füled-farkad, csináljatok végre a kurva összefosás helyett egy rendes, hangos baloldali pártot! Ilyet!

Cezgéldi Zoltán (Facebook)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük