A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Miután többedik nekifutásra sikerült letennie a középfokú olasz nyelvvizsgát, 2017-ben munkába állhatott Csiszár Jenő, mint milánói főkonzul.

Most Szijjártó javaslatára a köztársasági elnök kinevezte rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté…

Rómát Caligula, a császár szeszélyei miatt megülte a félelem és a bizonytalanság. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor kedvenc lovát, Incitatust, a szenátus megalázása céljából konzullá tette.


Kövess minket facebookon is


A pretoriánus gárda, azaz a császári testőrség parancsnoka Cassius Chaerea és a pretoriánusok 41. január 24-én meggyilkolták a gyűlölt – Csiszárt, pardon – császárt. – írja Juszt László legfrissebb bejegyzésében.

 

Ha jobban belegondolunk egy NAGYKÖVETI posztra kinevezéshez nem is olyan régen még MILYEN KOMOLY KÖVETELMÉNYEKNEK kellett megfelelni…,  ahhoz képest itt egy középfokú olasz nyelvtudás elég lenne? Tényleg ez több mint igénytelenség, lejáratása az országunknak…

Forrás: Juszt László / BalraMagyar


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here