Orbán legnagyobb európai ellenfele lealázta a miniszterelnököt az MSZP kongresszusán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 399

Orbán legnagyobb, legádázabb európai ellenfele Frans Timmermans a mai napon a Magyar Szocialista Párt kongresszusán járt.

Az Európai Szocialisták pártjának csúcsjelöltje – aki a legfrissebb mérések szerint eséllyel pályázhat a bizottsági elnöki székre – a mai napon az MSZP kongresszusán járt. Timmermans hitet tett az európai értékek mellett és jelezte, Európa számít a Szocialistákra.Timmermans elmondta, nagyon aggódik Magyarországért, mert Orbán elveszi a legfontosabb dolgot, amit az Európai Uniótól kaptunk:

a szabadságot.

Timmermans beszédében nehezményezte, hogy bár kihívta nyilvános vitára a mai napra Orbán Viktor magyar miniszterelnököt az gyáva volt kiállni ellene. Mint elmondta:

Orbán nem volt elég férfi a vitához.

A csúcsjelölt a kongresszus előtt a Lehel téri piacon reggelizett Ujhelyi István társaságában.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 399
  • 399
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük