Kínos magyarázkodás: A Fidesz ezzel magyarázza, hogy nem vett részt a kilakoltatások elleni parlamenti ülésen


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ellenzéki indítványra Kövér László kénytelen volt összehívni a parlament rendkívüli ülését, melyet a kilakoltatások megállítása érdekében kezdeményezett az ellenzék.

Az ülésen egyetlen kormánypárti képviselő sem vett részt, aminél nagyobb arcátlanságot és arroganciát nehezen tudunk elképzelni. Megérkezett azonban a kormánypártok kínos magyarázata arra, miért nem vettek részt egy ennyire fontos parlamenti napon. Íme:

Az ellenzék kezdeményezése egy kampányakció, a Fidesz-KDNP abban nem vesz részt.Azok az ellenzékiek akcióznak most a parlamentben, akik devizahitelekbe hajszolták az embereket, de egyetlen, a bajba jutottakat segítő intézkedést sem szavaztak meg.

Az Eszközkezelő az elmúlt években 36 ezer családot mentett meg, akik közül már közel 20 ezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és így visszakapják otthonukat.

Ennyi. Erre futotta a Fidesztől magyarázatként. A kilakoltatások pedig folytatódnak. Akik senkit nem hagynak az út szélén, most cserbenhagyták a magyar lakosságot. Erre is emlékezzünk május 26.-án.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük