Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A bissau-guineai származású Kocsis-Cake Olivió arcképével ellátott plakátok nem csak gyomorforgatóak, de elfogadhatatlanok.

A Párbeszéd társelnöke Szabó Tímea facebook oldalán tette közzé azokat a gyalázkodó plakátokat, melyek elárasztották Budapest utcáit a párt parlamenti képviselőjéről.

Mint a társelnök fogalmaz: Orbán Viktor gyűlöletkampánya célba ért.

Kocsis Olivió párbeszédes képviselőtársamról ilyen plakátok jelentek meg az utcán. Az ember gyomra összeszorul.

Ha nem ismerjük fel idejében vagy hagyjuk szabadon burjánzani ezt az uszítást bárki ellen is, akkor az a béke, az a társadalom, amit ma ismerünk el fog tűnni a Föld színéről. Az a legkevesebb, hogy feljelentést tettünk ebben az ügyben, a mi felelősségünk ennél sokkal nagyobb.

Véget kell vetnünk a gyűlöletnek! Minden egyes nap dolgoznunk kell azért, hogy egyesével győzzük meg az embereket arról, hogy a szolidarításnak, az egymás iránti tiszteletnek nincs alternatívája, ha egy boldog országot akarunk teremteni.

Mindig is voltak Orbán Viktorok, Kövér Lászlók, Bayer Zsoltok, de az ő milliókat megalázó politikájuk sosem volt és nem is lesz tartós. Nekünk mindenki számít, és arra hívlak titeket is, hogy ebben dolgozzunk együtt!

Martin Luther King azt mondta: amikor mindennek vége, nem ellenségeink szavaira fogunk emlékezni, hanem barátaink hallgatására. Barátaim, mi ne hallgassunk!

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: