Komjáthi Imre MSZP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 217
Komjáthi Imre az a baloldali ember akinek nem kell a szomszédba mennie hitelességért. A többgyermekes borsodi munkásember olyan politikus akiből mára kevés maradt a magyar közéletben. Ami a szívén az a száján.

Emiatt maradjunk annyiban, hogy rossz emberrel kezdett el szórakozni a Pesti Srácok riportere. Nagyon erős szavakat használt Komjáthi azonban még így is úriember maradt.


Kövess minket facebookon is


Az MSZP és a Párbeszéd közös sajtótájékoztatót tartott Dunaújvárosban. Orbán Viktor kilóra eladta a magyar munkavállalókat a multiknak, rabszolgatörvényt hozott, amely engedi, hogy rabszolgaként foglalkoztassák őket, a munkaerőhiányt béremelés helyett ukrán, indiai meg szerb dolgozókkal próbálja kezelni, letörve a hazai béreket, fittyet hányva a munkavédelmi szabályok betartására.

Éppen ezekről beszélt a szocialista Komjáthi Imre pénteken a párbeszédes Jávor Benedekkel és a zöldek helyi politikusával Dunaújvárosban a Hankook-gyár előtt, amikor a PestiSrácok stábja igen késve megjelent, és a magyar dolgozók helyzete helyett valami egész másról, a városban is formálódó ellenzéki összefogásról kezdte faggatni Szabó Zsolt önkormányzati képviselőt.

Ekkor pedig Komjáthinál elszakadt a cérna:

„hogy a kurva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van, magasról tesznek rá, hogy itt éppen mongolokat meg ukránokat meg mindenféle emberek foglalkoztatnak, és erős a gyanú, hogy a munkaerő-közvetítő cégek mögött is fideszes oligarchák vannak, azok gazdagodnak megint a magyar dolgozók vérén, és magukat ez nem érdekli?”


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Az MSZP alelnöke ez után, némileg lecsillapodva lényegében már csak annyit közölt a PestiSrácokkal: magasról tojtak arra, hogy itt  ma ők a magyar munkavállalókról beszéltek, kérjenek bocsánatot a dolgozóktól, mert „felháborító, amit csinálnak”.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 217
  • 217
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here