Komjáthi Imre MSZP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre az a baloldali ember akinek nem kell a szomszédba mennie hitelességért. A többgyermekes borsodi munkásember olyan politikus akiből mára kevés maradt a magyar közéletben. Ami a szívén az a száján.

Emiatt maradjunk annyiban, hogy rossz emberrel kezdett el szórakozni a Pesti Srácok riportere. Nagyon erős szavakat használt Komjáthi azonban még így is úriember maradt.

Az MSZP és a Párbeszéd közös sajtótájékoztatót tartott Dunaújvárosban. Orbán Viktor kilóra eladta a magyar munkavállalókat a multiknak, rabszolgatörvényt hozott, amely engedi, hogy rabszolgaként foglalkoztassák őket, a munkaerőhiányt béremelés helyett ukrán, indiai meg szerb dolgozókkal próbálja kezelni, letörve a hazai béreket, fittyet hányva a munkavédelmi szabályok betartására.

Éppen ezekről beszélt a szocialista Komjáthi Imre pénteken a párbeszédes Jávor Benedekkel és a zöldek helyi politikusával Dunaújvárosban a Hankook-gyár előtt, amikor a PestiSrácok stábja igen késve megjelent, és a magyar dolgozók helyzete helyett valami egész másról, a városban is formálódó ellenzéki összefogásról kezdte faggatni Szabó Zsolt önkormányzati képviselőt.

Ekkor pedig Komjáthinál elszakadt a cérna:

„hogy a kurva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van, magasról tesznek rá, hogy itt éppen mongolokat meg ukránokat meg mindenféle emberek foglalkoztatnak, és erős a gyanú, hogy a munkaerő-közvetítő cégek mögött is fideszes oligarchák vannak, azok gazdagodnak megint a magyar dolgozók vérén, és magukat ez nem érdekli?”

Az MSZP alelnöke ez után, némileg lecsillapodva lényegében már csak annyit közölt a PestiSrácokkal: magasról tojtak arra, hogy itt  ma ők a magyar munkavállalókról beszéltek, kérjenek bocsánatot a dolgozóktól, mert „felháborító, amit csinálnak”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: