Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gábor György vallásfilozófus legutóbbi írásában, mondjuk úgy finoman meglegyintette a Fidesz nagycsoportos zsúrfiúját Kocsis Mátét. Tette ezt olyan hideg eleganciával és kimérten, hogy az megsüvegelendő. Nem minden nap lehet ilyesmit olvasni a magyar politikában.

Mint írja: Kocsis Máté Fideszes politikus. Továbbá a MIÉP ifjúsági szervezetének volt aktivistája, az FTC alelnöke, a Kézilabda Szövetség elnöke, szeret focizni.

Thomas Jefferson az Egyesült Államok harmadik elnöke, a függetlenségi nyilatkozat első fogalmazványának szerzője. Politikus, továbbá építész, régész, matematikus, paleontológus, nyelvész.

Kocsis Máté azt mondta, hogy már nem az ellenzéki politikusok, hanem a sajtó és az újságírók a Fidesz ellenfelei. (Elhangzott a Fidesz józsefvárosi lakossági fórumán, 2019 májusában)

Thomas Jefferson azt mondta, hogy „ha döntenem kéne arról, kormányunk legyen-e újságok nélkül vagy újságok kormány nélkül, egy pillanatig se haboznék, és az utóbbit választanám.” (Thomas Jefferson levele Edward Carringtonhoz, Párizs, 1787. január 16.)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: