A Fidesz frakcióvezetőjét elküldték oda ahová… mindezt akkora eleganciával és úriemberként, hogy olyat még nem láttál


Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 143

Gábor György vallásfilozófus legutóbbi írásában, mondjuk úgy finoman meglegyintette a Fidesz nagycsoportos zsúrfiúját Kocsis Mátét. Tette ezt olyan hideg eleganciával és kimérten, hogy az megsüvegelendő. Nem minden nap lehet ilyesmit olvasni a magyar politikában.

Mint írja: Kocsis Máté Fideszes politikus. Továbbá a MIÉP ifjúsági szervezetének volt aktivistája, az FTC alelnöke, a Kézilabda Szövetség elnöke, szeret focizni.Thomas Jefferson az Egyesült Államok harmadik elnöke, a függetlenségi nyilatkozat első fogalmazványának szerzője. Politikus, továbbá építész, régész, matematikus, paleontológus, nyelvész.

Kocsis Máté azt mondta, hogy már nem az ellenzéki politikusok, hanem a sajtó és az újságírók a Fidesz ellenfelei. (Elhangzott a Fidesz józsefvárosi lakossági fórumán, 2019 májusában)

Thomas Jefferson azt mondta, hogy „ha döntenem kéne arról, kormányunk legyen-e újságok nélkül vagy újságok kormány nélkül, egy pillanatig se haboznék, és az utóbbit választanám.” (Thomas Jefferson levele Edward Carringtonhoz, Párizs, 1787. január 16.)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 143
  • 143
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük